AJAX København indgår samarbejde med TeamAuktion

8. januar 2014

Af Tim Myhrvold

I samarbejde med www.teamauktion.dk vil AJAX København afholde en auktion, hvor det vil være muligt for alle i og omkring AJAX København at hjælpe til.

Hvad er TeamAuktion.dk?

TeamAuktion er en mulighed for sportsklubber at tilbyde unikke produkter fra deres samarbejdspartnere og forretningsforbindelser. Det er en unik mulighed for at få vist sine produkter frem for mange tusinde besøgende.

Konceptet går ud på at en virksomhed for eksempel donerer noget arbejdskraft eller produkter fra virksomheden, det kunne være i form af 10 arbejdstimer hos en tømrer. Alle andre, både virksomheder og private har så mulighed for at byde på disse 10 arbejdstimer. Pengene der kommer ind fra auktionen går til AJAX København og tømreren for mulighed for byde ind på et arbejde der måske kræver 40 arbejdstimer.

Tømreren har altså givet AJAX København 10 arbejdstimer og har derved fået en masse eksponering af sit firma + en mulighed for at køberen af de 10 arbejdstimer har brug for flere timer.

Virksomhederne der hjælper, bliver inviteret til at deltage i et VIP arrangement til en af de første kamp i næste sæson. Dette inkluderer billet og spisning for to personer. Yderligere er der mulighed for at deltage på et af AJAX Københavns netværksarrangementer.

Hvad går pengene til?

Dette er et fælles projekt for hele klubben, hvor alle afdelinger skal støtte op om projektet. Pengene vil i første omgang gå til renovering af faciliteterne ude i pavillonen, hvor der virkelig trænger til en kærlig hånd. Vi håber at kunne fremskaffe nok midler til, at vi kan gøre rummet til et multirum, med mulighed for bedre taktik og møde faciliteter. Dette skal gavne holdene, der længe har savnet ordentlige faciliteter.

Vi håber at kunne renovere hele pavillonen med nyt gulv, projektor samt whiteboard til afholdelse af fremlæggelser og møder.

Hvis der skulle blive penge i overskud, vil de blive brugt tl at forbedre faciliteterne i cafeteriet.

Kan du hjælpe?

Alle kan hjælpe både med stort og småt. Hvis du arbejder i en virksomhed hvor i for eksempel har nogle produkter der kan sælges, eller nogle arbejdstimer andre kunne gøre brug af, så kan du hjælpe. I kender virksomheden bedst, så hvilket produkt I har lyst til at markedsføre jer på bestemmer i helt selv. Om det er vinduespolering, hotelophold eller måske en vinsmagning I ligger inde med, jamen så har alt interesse. Husk at pengene går til et godt formål, nemlig at forbedre faciliteterne i AJAX København, hvor du, din familie og gode venner jævnligt har sin gang.

Til de personer/virksomheder der gerne vil vide mere, se venligst http://www.teamauktion.dk/til-virksomheder.html

Auktionen starter den 1. marts 2014 og virksomhederne bestemmer selv hvor lang tid auktionen skal løbe, dog maks. seks uger.

Gør dig selv den tjeneste og like Teamauktion på facebook, så kan du følge med i nogle af de andre klubbers auktioner. www.facebook.com/TeamAuktion

Kender du nogle som kan hjælpe AJAX København med nogle produkter, så venligst send en mail med navn og tlf. nr. så vil vi ringe dem op.

Hvis du allerede nu vil være en af de første der vil hjælpe til og få ekstra opmærksomhed, så send venligst en mail på mail@ajaxerhverv.dk  hvor du beskriver det du gerne vil markedsføre.

Eller kontakt Tim Myhrvold på telefon 22 68 21 65 for mere information.

Lad os sammen kæmpe for bedre faciliteter i AJAX København