DS1: Ajax København dameliga byder ny spiller velkommen :

3. august 2017

Eva Bjørk Davidsdottir, Islandsk landsholdsspiller, fuldender bagkæden hos Ajax København.

Eva er 23 år og har spillet 9 officielle kampe på det islandske landshold. Ajax København har hentet Eva i Sola, i den norske liga, hvor hun har spillet den sidste sæson.

Sola var i sidste sæson i semifinalen i Norge og Eva har herigennem hentet god erfaring med klubhåndbold på højt niveau.

Eva har de helt rigtige værdier til at spille på vores nyoprykkede hold. Vi ved der bliver masser af udfordringer og lige netop dette er Eva klar på.

Træner Jesper Mathiasen glæder sig til at Eva slutter sig til truppen, ”Eva har bevist at hun kan begå sig i den norske liga, hendes erfaringer og kompetencer får vi brug for på vores unge hold”. Sportschef Mathias Berg udtaler, ”Eva kommer fra en rigtig stærk træningskultur, både fra Island og Norge, hvilket også er et særligt fokuspunkt i udviklingen i Ajax København ”.

Ajax ser frem til den kommende sæson, vi ved at det bliver en stor udfordring i ligaen, men vi er klar og glæder os til at møde alle de ”store hold”. Vi vil helt sikkert lære en masse og det er vores mål at holdet udvikler sig igennem sæsonen.

Spørgsmål vedr. Eva skifte til Ajax København Kontakt Sportschef Mathias Berg på 21611249.