Ajax København er Danmarks største håndboldklub!

Ajax København er Danmarks største håndboldklub!

Selvom der ingen vindere er i idrætten ovenpå COVID-19, har vi formået at have medlemsfremgang i 2020.

COVID-19 har unægtelig gjort det enormt svært at drive en idrætsforening. Det kan der ikke herske mange meninger om.
Medlemstallene fra hele håndbold Danmark taler også her sit tydelige sprog. På landsplan, er håndbolden i 2020 gået 2% tilbage. Da den første nedlukning af Danmark rammer tilbage i marts måned 2020 bliver det enormt svært at mødes omkring idræt, og allerede her starter det år der efterfølgende blev til et år, vi helst bare glemmer.
Men på trods af, at håndbolden på landsplan er gået tilbage i medlemsantal – så har Ajax København formået at vækste.
Vi er gået frem i medlemsantal, på trods af COVID-19 pandemien!

Det skyldes, at vi har en styrke af engagerede trænere og ledere, der har løbet ustyrligt mange kilometer, for stadig at bibeholde det fede, sjove og befriende ved håndbolden i Ajax København.
Og så skyldes det naturligvis, at vi har nogle helt enormt loyale medlemmer – det takker vi jer alle for!

Der er ingen tvivl om, at i og med, at COVID-19 pandemien desværre er blevet en del af hverdagen, i længere tid end nogen kunne ønske sig. Det betyder også, at vi kigger ind imod et 2021, hvor der er en risiko for at medlemstallene vil dykke. Det er desværre den kendsgerning vi står overfor.
Både i hele håndbold Danmark, så vel som i Ajax København.

Vi er meget bevidste om, at vi forsat skal løbe stærkt, for at bibeholde så mange medlemmer som muligt og for at bevare vores position som Danmarks største håndboldklub. Men med det store arbejde vores trænere og ledere allerede har vist, sammen med vores trofaste medlemmer, er vi ikke i tvivl om, at vi kommer enormt stærkt tilbage, således at vi fortsat kan levere håndbold for alle, hvad end det er elite eller bredde, børn eller unge.

Formand – Ajax København,
Flemming Thomsen