AJAX København er stadig Danmarks største

22. maj 2015

Næsten 800 medlemmer. Det viser de seneste tal fra DHF, at AJAX København kan mønstre, og dermed er hovedstadens traditionsrige klub stadig Danmarks største håndboldklub.

Det er ellers generelt gået nedad i København, men ikke for AJAX København, som med et stabilt medlemstal beviser, at det betaler sig at gøre en seriøs indsats med fokus på både elite og bredde. Og det gælder både i ungdomsrækkerne og på seniorplan.

“I en tid hvor både herre- og dameligaen er domineret af jyske hold, er vi i AJAX København ekstra stolte over at kunne beholde titlen som Danmarks største håndboldklub. Vi arbejder kontinuerligt på at lave et endnu bedre håndboldprodukt, som tiltrækker børn, unge og voksne. Vores mål er hele tiden at styrke produktet, så endnu flere kan få glæde af håndbold i AJAX København,” udtaler udviklingschef Jan Barslev.

Det er ingen hemmelighed, at AJAX Københavns mål er at udvide håndboldklubben og medlemstallet de kommende år. Drømmen om at nå 1.000 medlemmer ligger lige for: AJAX København oplever også en kæmpe opbakning fra skolerne i Københavnsområdet, og gennem dette samarbejde er der stor mulighed for en øget rekruttering og aktivitet.

Dette er på trods af den udfordring, AJAX København har i forhold til manglende faciliteter, men heldigvis er der stor fokus på netop dette i Københavns Kommune. I fremtiden satses der på endnu mere haltid, samt flere og bedre faciliteter, hvor der kan trænes håndbold.

AJAX København oplever ikke kun opbakning på medlemssiden. Lige så vigtigt er det, at der pt. er 150 frivillige, som er med til at holde organisationen kørende – og dette tal stiger støt. Samtidig blev der sidste år ansat både en koordinator og en udviklingschef, som begge er med til at få dagligdagen i AJAX København til at gå op i en højere enhed.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til udviklingschef, Jan Barslev, på tlf. 4141 5599