AJAX København forlænger med cheftræner Torben Nielsen

15. december 2017

PRESSEMEDDELELSE – København, 15.12.2017

AJAX København forlænger med cheftræner Torben Nielsen

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at eliteselskabet i AJAX København har forlænget samarbejdet med cheftræner Torben Nielsen i yderligere 2 år, frem til den 30.06.2020.

Torben har gennem de seneste år arbejdet målrettet mod, at optimere både truppen og spillet såvel til træning som i kampe. Det er vores klare oplevelse, at det har skabt stabilitet med Torben som cheftræner og med et fortsat udviklingsforløb af spillerne vil der blive lagt endnu flere niveauer på således, at målsætningen om AJAX København tilbage i håndboldligaen bliver en realitet, udtaler sportschef Ole Christensen.

Torben Nielsen siger om forlængelsen: – Jeg er rigtig glad for, at være i klubben og, at jeg sammen med ledelsen kunne blive enig om en forlængelse af min aftale, og fortsætter.

Jeg ved, at der arbejdes hårdt fra ledelsen for, at optimere forholdene for både mig og holdet.  Med ansættelse af nye direktør og et nyt set-up på det kommercielle plan og de øvrige opgaver som ligger udenfor banen ved jeg, at der knokles for, at vi kan nå vores målsætning.

Det kræver en del af os alle men, jeg har fuld tiltro til, at det lykkedes, slutter Torben Nielsen.

Supplerende spørgsmål:

Sportschef Ole Christensen, mobil 29665990