AJAX København forlænger med fire spillere

13. juni 2016

PRESSEMEDDELELSE – København, 13/6-2016

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi med virkning fra den 1. juli 2016 har forlænget vores aftaler med 2 spillere, Jonathan Mollerup og Anders Hammervig Bendtsen, og yderligere tilknytter 2 spillere, Rasmus Krogh og Villads Raahauge Jensen, til holdet på kontrakter.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalerne:

–          Vi er i AJAX København rigtig glade for, at vi har forlænget samarbejdet med henholdsvis højre back, Jonathan Mollerup, og stregspiller, Anders Hammervig Bendtsen samt har kunnet indgå aftaler venstre fløj, Rasmus Krogh, og stregspiller Villads Raahauge Jensen.

–          Alle 4 spillere viste i sidste sæson deres store potentiale og de bliver alle vigtige for holdet i den kommende sæson.

Cheftræner Torben Nielsen har følgende kommentarer til aftalerne:

Jonathan Mollerup

Jonathan Mollerup fik desværre ødelagt det meste af sidste sæson med en knæskade men, vendte til sidst på sæsonen – i de afgørende kampe – tilbage med stor fysik.  Jonathan er en meget eksplosiv højre back med et rigtig godt skud, ligesom han er rigtig god i mand/mand spillet.  Jeg forventer, at Jonathan kommer med stor tro på egne evne.  Jeg ved han har det i sig og det skal vi have frem.  Lykkedes det, bliver han en meget vigtig spiller for os i den kommende sæson ”.

Anders Hammervig

 

”Jeg er oprigtiglig glad for, at Anders Hammervig også er i AJAX trøjen i den kommende sæson.  Anders er trods sin unge alder en rigtig AJAX-dreng både på og uden for banen.  Hans har en fantastisk indstilling til sin træning og han udvikler hele tiden sit angrebsspil. Anders bliver en vigtig brik i vores forsvar i den kommende sæson.  Han går forrest når der skal kæmpes og jeg er sikker på, at Anders kan nå langt – og meget gerne i AJAX København – hvor hans rolle og ansvar i den kommende sæson bliver endnu større”.

Rasmus Krogh

Rasmus Krogh er en af vores egne unge spillere, som efter et lille tilløb de seneste sæsoner valgt positionen venstre fløj.  Rasmus er ydmyg og har brugt de seneste sæsoner på, at lægge mere og mere på og, det er derfor helt fortjent, at han nu kommer på kontrakt.  Rasmus er ved at finde ud af, hvad der kræves for, at spille med i 1. division og han vil meget gerne lære endnu mere.  Jeg er sikker på, at vi sammen kan lægge endnu flere niveauer på hans spil og jeg glæder mig til, at arbejde sammen med Rasmus de kommende 2 sæsoner”.

Villads Raahauge

Villads Raahauge Jensen er endnu en af vores egne unge spillere, som nu kommer på en 2-årig aftale.  Hans udvikling i den foregående sæson var eksplosiv. Stille og roligt fik han mere og mere spilletid, først og fremmest i forsvaret, hvor han også i den kommende sæson skal danne midterakse med de 2 øvrige stregspillere.  Villads er meget seriøs omkring sin træning og hans fysisk er blevet voldsom forbedret.  Mine forventninger til Villads er, at han i den kommende sæson vil blive et stor aktiv for os i begge ender af banen”

 Supplerende spørgsmål rettes til: Sportschef Ole Christensen, mobil 2966 5990.