Ajax København forlænger med ligaens mest undervurderede spiller

7. april 2021

Okay, der er sikkert mere end en mening om overskriften, men en ting er sikkert – der bliver ikke talt nok om hvor god Matilde Kondrup Nielsen er. Derfor er vi naturligvis enormt begejstrede for i dag, at kunne offentliggøre at, Matilde Nielsen også igen næste sæson er at finde i Ajax København trøjen.

Forud for denne sæson kom Matilde til Ajax København og Bavnehøj Arena fra NFH, hvorfor denne sæson har været Matildes første i Hovedstaden – og hvilken en!

Det er heldigvis ikke kun os, der har bemærket Matildes niveau. Tillad os at citere det fine håndboldmedie, Europamester.dk, der efter et af sæsonens opgør mod Odense, skrev således om vores fløjspiller:
Hvor løser hun bare mange ting for Ajax-holdet, og hvor er det bare lige imponerende hver gang. Hun kan næsten det hele på en håndboldbane …”.
Så sandt som det er skrevet!

Matilde er i denne sæson noteret for 34 scoringer, hvilket naturligvis ikke er overvældende mange. Til gengæld er hendes scoringsprocent på hele 82%! Og så er Matilde bare vanvittigt dygtig i alle de kategorier, der ikke fremgår i det store statistik-apparat.
Matilde har i denne sæson, om nogen, været omdrejningspunktet i vores stærke defensiv. Hvad end det har været som fremskudt i en 5-1, eller som general i 4-blokken sammen med Stine Eiberg, har Matilde bundet defensiven sammen på fornemmeste vis.

Vi har naturligvis bedt Matilde selv, sætte et par ord på dette første år i Ajax København:

Jeg har været super-glad for mit første år i Ajax og er stolt af den positive udvikling holdet har gennemgået i løbet af sæsonen. Ajax er et godt sted at være og et godt sted at lære, og derfor var det en no-brainer for mig at forlænge med klubben. Nu ser jeg frem til at afslutte en flot sæson, som har givet masser af blod på tanden i forhold til den kommende sæson.”

Vi har i samme ombæring bedt Ligakvindernes assistenttræner, Claus Kuno, om at sætte et par ord på Matildes første sæson i Ajax, samt lidt om hvorfor han også glæder sig over at Matilde igen til næste sæson er at finde i Bavnehøj Arena:

Matilde er en dybt seriøs og altid hårdtarbejdende spiller, som giver det bedste af sig selv i alle situationer, såvel træning som kamp. Med et stort smil og altid positivt sind har Matilde været med til at lægge et lag yderligere på vores træningsmiljø. Ydermere har Matilde siden hun kom til i august, fra start taget et kæmpe ejerskab i forhold til at være styrende element i vores midterforsvar – og den opgave har hun løftet over alt forventning.
Du kan altid regne med Matilde!

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Matilde Nielsen