Ajax København forlænger med topscorerlistens nummer 14

29. april 2020

Anna fortsætter i Ajax København

Senest kunne vi, i Ajax København, berette om en ny tilføjelse til truppen, nemlig venstrefløj Matilde Nielsen. Sæsonen 2020/2021 vil dog også byde på et glædeligt gensyn på den position, da man har forlænget aftalen med Anna Grundtvig.

Den 24årige venstrefløj, der har været en del af Ajax siden 2017, skal i kommende sæson forsøge at følge op på, på en rigtig flot 2019/2020 sæson. I den seneste sæson, er det blevet til intet mindre end 95 scoringer, fra den lynhurtige venstrefløj. De 95 mål er sat ind 136 forsøg, hvilket betyder at Anna sluttede sæsonen med en scoringsprocent på imponerende 69%. Træfsikkerheden fra Anna hånds, både fra spids, i kontrafasen og på straffekast, har i løbet af sæsonen, kastet tre pladser på rundens hold i ligaen af sig.

Det er altså en yderst kompetent størrelse, der også i næste sæson tørner ud for Ajax København.

Direktør for Ajax Københavns damer, Mathias Berg, har dette at sige om Annas forlængelse:
Anna er en så naturlig og stor del af holdet og det er derfor en af de der forlængelser som giver ro og glæde langt inde i maven. Anna sagde ja til at komme til Ajax som den første da vi rykkede op og er bare blevet bedre og bedre. Særligt i den netop afbrudte og afsluttede sæson, synes jeg hun har vist et virkelig højt niveau. Den umiddelbare reaktion på, at vi har Anna i ajax-trøjen igen næste år er derfor; HURRA!