Ajax København forlænger samarbejdet med Sportyfied og Adidas

Det er med stor glæde at Ajax København kan offentliggøre at vores tøjaftale med Sportyfied og Adidas er forlænget for de næste 4 år.

Formand i Ajax København fortæller følgende om aftalen:

“Det er altid med fornøjelse at kunne iklæde sig spillertøj fra en af verdens førende sportsbrand, og samtidig kunne bære, det vi mener, er det flotteste træningstøj, man kan komme i nærheden af. At det samtidig er med Sportyfied som forhandler på tøjet, skaber endnu større glæde i klubben. Sportyfied har igennem vores seneste kontraktperiode, udmærket sig ved et højt serviceniveau og stor fleksibilitet.”

Hos Adidas og Sportyfied vækker forlængelsen også glæde. Team Sales Manager hos Adidas Danmark Jesper Bach siger følgende:

“Vi er stolte af at en af Danmarks største håndboldklubber har valgt at forlænge samarbejdet med adidas i yderligere 4 år. Ajax er en historisk forening, med et stærkt fundament i både bredden og eliten, og adidas understøtter denne udvikling, med sin stærke position som et af verdens førende team sport brands.”

Direktør hos Sportyfied Søren Herskind udtaler:
“Vi er glade og stolte over, at Ajax København har ønsket, at Sportyfied fremadrettet skal være klubbens forhandler af sportstøj og udstyr. Forlængelsen af aftalen med en stor håndboldklub som Ajax København bekræfter os i, at Sportyfied’s samlede produkt, er markedets førende løsning til sportsforeninger”.
Sportyfied bliver dertil også ansvarlig for tryk af tøj.