Ajax København fortager ændringer i den sportslige ledelse

7. december 2021

Igennem mange år har Jan Barslev stået i spidsen for Sportsligt udvalg i Ajax København, og på den måde været med til at sætte retningen for klubben. Nu er det blevet tid til, at Jan giver depechen og ansvaret videre.

Til at overtage titlen som Sportslig Ansvarlig i Ajax København, har vi heldigvis fundet en mand i egne rækker der ikke kræver den store introduktion. Det bliver nemlig vores nuværende assistenttræner for Ligakvinderne, Sportschef for de ældste hold på pigesiden og administrativ leder i moderklubben, Claus Kuno, der tiltræder i rollen som Sportslig Ansvarlig.
Udover at Kuno har masser af erfaring fra både diverse roller i DHF, så har Kuno også igennem de seneste 5 år været et enormt aktiv i Ajax København, hvorfor vi også trykt overlader tøjlerne til ham.
Kuno ved hvad det vil sige at være i, men også at skabe det gode miljø, ligesom at han allerede har et indgående kendskab til hele vores forening. Det være sig både i forhold til det sportslige, men i særdeleshed også via hans post som administrativ leder i klubben, gennem de seneste 1.5år.
Vi er derfor ikke i tvivl om, at Kuno kan være med til fortsat at skubbe Ajax København i den rigtige retning, og udvikle foreningen yderligere, både børnehåndbolden, pige og- drengeafdelingerne, samt vores seniorhold.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Jan Barslev med sin kæmpestore dedikation og hårde arbejde igennem mange, mange år har været med til at skabe det Ajax København vi kender i dag.
Jan har med sit arbejde i Sportsligt udvalg en stor andel i, at vi i Ajax København stadig er Danmarks største håndboldklub, at vi har en stor børneafdeling, hvor de yngste spillere har en fest når de kommer, men også en masse trænere, der gør en dyd ud af, at håndbolden for de mindste i Ajax København er en fest.
Derudover har Jan, både som træner, men i særdeleshed som frontmand i Sportsligt udvalg, været med til at videreudvikle hele klubbens værdisæt, træningsmiljø, spillere og trænere, der gør Ajax København til et unikt sted at være, men også et sted hvor talentudviklingen er i absolutte højsæde – og hvor vi tør bruge de talenter vi udvikler. Det være sig både i forhold til spillere og trænere!

Om end, at Jan stopper sin aktivitet i sportsligt udvalg, fortsætter han til vores fornøjelse, heldigvis stadig sit arbejde som træner i klubben. Men ikke desto mindre, skal der lyde en stor tak for den trofaste indsats, gennem de sidste mange år!

Kunos nye rolle som sportslig ansvarlig betyder ligeledes, at han ikke vil fortsætte som administrativ leder i moderklubben. Der arbejdes naturligvis allerede nu på en løsning, og så snart det hele er faldet på plads, vil det blive offentliggjort.

Endnu engang skal der lyde en kæmpemæssig tak til Jan Barslev!

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Formand for Ajax København moderklub, Flemming Thomsen, via formand@ajax.dk eller telefon 22747228.

På vegne af Ajax København,
Formand – Flemming Thomsen

Jan Barslev

Claus Kuno