Ajax København henter erfaren bagspiller

30. april 2021

Vi kan i Ajax København med stor glæde offentliggøre, at vi forud for 2021/2022 sæsonen, har indgået en to-årig aftale med bagspilleren, Troels Vejby Jørgensen.

Den 33årige bagspiller kommer til Ajax København fra KIF Kolding. Troels har været i Kolding i de to seneste sæsoner, men har siden årsskiftet været lejet ud til TM Tønder.

Udover opholdet i KIF Kolding, har den 2 meter høje bagspiller tidligere tørnet ud for både Ribe-Esbjerg, Team Tvis Holstebro og AIK Stokholm i den svenske liga. Der er altså ingen tvivl om, at vi i Troels får tilført en spiller med en enorm erfaring fra øverste hylde.

I forbindelse med det forestående skifte har vi naturligvis taget en snak med Troels, og bedt ham sætte et par ord på skiftet til Ajax København:

Jeg er mega glad for, at det kan lykkedes at skifte til Ajax København. Jeg har haft en god og lang dialog med både Daniel og Mathias, som i virkeligheden startede sidste sommer. Så jeg er både glad og lettet over, at vi har kunne indgå en aftale for de kommende to sæsoner.
Jeg glæder mig til at blive en del af Ajax København. Jeg glæder mig til at komme ’hjem’ og kunne spille tæt på familie og venner. Og så glæder jeg mig til at blive en del af et stærkt setup og en trup med ambitioner om at være et tophold – det vil jeg gerne bidrage mest muligt til.

Ajax København får i mig en kæmpe holdspiller, med en klar spidskompetence på skuddet fra distancen. Jeg er meget socialt anlagt, så jeg glæder mig til at kunne bidrage både på og udenfor banen.

Om truppens nyeste tilføjelse siger Direktør for herrerne, Daniel Svensson, således:
Vi er utrolig glade for at kunne tilknytte Troels til vores trup de kommende to sæsoner. Det bliver en stor gevinst for holdet, både på og udenfor banen. Troels vil med sin rutine og erfaring, fra både liga og ophold i Sverige, bidrage på mange områder til vores unge trup. Vores ambitioner går rigtig godt i spænd og jeg ser Troels som en vigtig brik i den udvikling, vi allerede er igang med.”

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson, på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995

Troels Vejby Jørgensen