AJAX København henter højre fløj med ligaerfaring pr. 01.07.2018

6. maj 2018

PRESSEMEDDELELSE – København d. 6/5-2018

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at højre fløj Nichlas Poulsen fra den 01.07.2018 skifter fra Nordsjælland Håndbold til AJAX København på en 2-årig aftale.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:
Nichlas er en spiller, som vi i AJAX København længe har haft vores blik rettet imod.
Med sine 27 år er han en meget erfaren og rutineret højre fløj, som ved, hvad der kræves for at begå sig på den største scene, Håndboldligaen.
Nichlas har i de seneste 3 af 4 sæsoner spillet i Håndboldligaen med Nordsjælland Håndbold.
I den forgangne sæson var Nichlas en af topscorerne for NH. I denne sæson er han ”kun” noteret for 35 scoringer indtil nu.
Vi ser frem til at få tilknyttet Nichlas til truppen, og er sikre på, at det bliver et godt match mellem ham og AJAX København.

Cheftræner Torben Nielsen:
Nichlas er den type højre fløj, som vi har søgt efter i AJAX København.
Jeg har, som træner i TMS Ringsted, tidligere haft fornøjelsen af at træne Nichlas, og selv om det er nogle år siden, så har jeg fulgt hans karrierer, og glæder mig over, at det kunne lykkes at få ham tilknyttet truppen.
Nichlas er dedikeret til både træning og kamp, og er en spiller, som hele tiden gerne vil udvikle sig i alle faser af spillet. Han har en god vurdering, og er træfsikker i sine afslutninger.
Jeg er sikker på, at det bliver godt!

Nichlas siger selv om aftalen med AJAX København:
Jeg er superglad for, at jeg er blevet enig med AJAX København om, at det er der, jeg i de næste 2 år skal fortsætte og udvikle mit håndboldspil til endnu mere.
AJAX København er for mig et oplagt valg. Det er en stolt og traditionsrig klub, som har realistiske ambitioner om, hvornår klubben igen skal tilbage til Håndboldligaen. Jeg vil være både glad og stolt, hvis jeg kan være med til, sammen med holdet, at fuldføre missionen.
AJAX København er et hold med unge ambitiøse spillere, som sammen med trænerteamet giver sig 100% til samtlige kamp,e og jeg glæder mig til at skulle spille vores hjemmekampe i den intime Bavnehøj Arena, hvor jeg ved, at mange udehold faktisk er lidt nervøse for at spille, da det engagerede publikum og klubbens supportere er med til at skabe et tryk mod udeholdet og en fantastisk stemning.

Fakta om Nichlas S. Poulsen:
Alder: 27 år, fødselsdag 09-01-1991
Højde: 185 cm
Vægt: 85 kg
Tidligere klub: TMS Ringsted, Nordsjælland Håndbold.

Yderligere spørgsmål rettes til sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.