Pressemeddelelse AJAX København henter Jacob Wiberg i Norge

25. juni 2015

Pressemeddelelse – AJAX København – København den 24. juni 2015

AJAX København henter spiller i Norge

Det er med stor glæde, at vi i AJAX København i dag kan offentliggøre endnu en ny bagspiller.

Jacob Wiberg er hentet hjem fra norske Haugaland Håndboldklubb, hvor han har spillet de to seneste sæsoner.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:
– Jacob spillede, inden turen i 2013 gik mod de norske fjelde, i den danske håndboldliga for Nordsjælland Håndbold. Jacob er en fysisk stærk spiller som har store kompetencer både i forsvars- og angrebsspillet og kan anvendes som en klassisk to-vejs spiller. Efter Jacob rejste til Norge har han primært været brugt i forsvarsspillet, hvor han har dækket venstre back med stor kompetence, og fortsætter,

– Efter vi har haft Jacob til prøvetræning, var vi ikke i tvivl om, at der udover hans styrke i forsvarsspillet, også var stor kvalitet i hans angrebsspil og at han både som spiller og som person ville passe ind i vores kommende set-up.

Jacob Wiberg udtaler om aftalen:
– Jeg var i en periode meget i tvivl om jeg skulle fortsætte i Norge, som gerne ville forlænge og hvor jeg havde det godt, men efter min træning med AJAX København og min snak med den sportslige ledelse, kunne jeg fornemme at dette kunne blive det helt rigtige for mig.

– Jeg kender naturligvis godt AJAX København som klub og uanset hvor man befinder sig i håndbold Danmark, så står der respekt om klubben og det arbejde der udføres. Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af AJAX København, og vil gøre mit bedste til at klubben kan komme tilbage i håndboldligaen. Om det bliver efter den kommende sæson ved jeg ikke, der er mange hold i 1. division som opruster, men jeg vil gøre alt for at det kan lykkedes, og slutter

– Jeg er en spiller som går til den – om det er til træning eller i kamp – og hvis det hele går op i en højere enhed og undgår vi skader, så skal jeg gøre mit til, at AJAX København kommer i den sjove ende af tabellen.

jacob wiberg ajax

Sportschef Ole Christensen ser frem til byde Jacob velkommen som ny spiller og takker for det gode samarbejde der har være med Jacob og Jacob´s agent, Nikolaj Brostrøm fra People in Sport. Vi vil offentliggøre yderligere spillere inden for de nærmeste dage, ligesom vi senere i dag vil indkalde til pressemøde mandag den 29. juni.

Yderligere spørgsmål:

Ole Christensen, mobil 2966 5990