AJAX København henter ny målmand

20. juni 2019

PRESSEMEDDELELSE, København d. 20/6-2019

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at Jens Kristensen fra 01.07.2019 er klar til at trække i AJAX-trøjen frem til 30.06.2021.

Jens er en målmand, som har gennemgået den gode håndboldskole gennem Oure og efterfølgende GOG, hvor han med sidstnævnte 2 år i træk vandt DM guld for U18. Herefter tog Jens tilbage til HØJ, hvor han blev en etableret målmand på eliteholdet, hvor han dannede makker med vores tidligere målmand i AJAX København, Peter Nørklit.
Senest har Jens været på Færøerne, hvor han stod for Klaksvik i den bedste række.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen: “Jens er en målmand, som har et stort udviklingspotentiale og med den rette træning, vejledning og coaching, styret af vores målmandstræner, Claus Brunse, er vi i AJAX København sikre på, at Jens vil blive endnu dygtigere end det, han allerede er og vi glæder os til, at byde ham velkommen.

Jens udtaler om skiftet til AJAX: “Jeg er glad for, at jeg kunne blive enige med AJAX København om, at det er dér, jeg skal fortsætte min udvikling som håndboldmålmand. Klubbens setup og det, at der er tilknyttet en decideret målmandstræner, er noget som jeg vægter højt og gennem min samtale med Claus, er jeg blevet bekræftet i, at skal jeg på den lange bane gøre håndbolden til mere, så er vejen frem et skifte til AJAX København,” slutter Jens.


Billede lånt med tilladelse fra HØJ Elite.

Fakta om Jens Kristensen:
Position: Målmand.
Alder: 20 år – 20.08.1998.
Højde: 200 cm.
Vægt: 100 kg.
Arbejde: Har et sabbatår og vil derefter læse til fysioterapeut.
Tidligere klubber: Ungdom – HK73/HØJ, Oure, GOG, HØJ Elite og senest Klaksvik på Færøerne.

Yderligere oplysninger:
Kontakt sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.