AJAX København henter ny stregspiller i Skive fH

7. maj 2018

PRESSEMEDDELELSE – København d. 7/5-2018

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at stregspiller Patrick Sanggaard Christensen fra den 01.08.2018 skifter fra Skive fH til AJAX København.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:
– Patrick er en kompromisløs stregspiller, og som er stærk i både forsvaret og angrebet.
– Vi har, med undtagelse af den sæson, hvor Skive fH spillede i Håndboldligaen, set Patrick i vores gensidige kampe som en vanskelig spiller, både at komme rundt om i forsvaret og holde i angrebet.
– Inden Patrick i 2013 kom til Skive fH, havde han spillet for Haugeland HK i den bedste norske række og hentet god erfaring.
– Jeg er sikker på, at vi med Patrick får en stærk og solid akse i vores centrale forsvar, sammen med de 2 øvrige stregspillere, Anders Hammervig og Hakan Sahin, og en sikker afslutter i angrebet. Jeg ser frem til at byde ham velkommen i AJAX-trøjen.

Cheftræner Torben Nielsen:
– Jeg var ikke i tvivl, da Patrick kom op som muligt emne til pladsen på stregen.
– Jeg kender Patrick som en rutineret stregspiller, som kæmper uimodståeligt i alle kampe, og jeg er sikker på, at han kan være med til at gøre en forskel i begge ender af banen.
– Gennem min snak med Patrick er jeg blevet bekræftet i, at det kommer til at gøre en forskel. Der er ingen tvivl om, at Patrick har en stor rutine, og har prøvet både niveauet både i den bedste norske række og i Håndboldligaen for Skive fH, så jeg ser frem til at få ham med i truppen

Patrick siger selv om aftalen med AJAX København:
– Jeg er superglad for, at jeg er blevet enig med AJAX København om, at det er der, jeg skal fortsætte og udvikle mit håndboldspil til endnu mere.
– Efter min snak med trænerteamet, og det gode jeg i øvrigt høre om AJAX København, så tror jeg det bliver et godt match for mig.
– AJAX København er en stolt og traditionsrig klub, som vægter både det sportslige og personlige for den enkelt spiller højt, hvilket går i tråd med de værdier jeg selv ønsker at stå for.
– Jeg glæder mig til at være en del af det hold, som forhåbentligt kan bringe AJAX København tilbage til landets bedste håndboldrække, hvor jeg mener, de hører til.

Fakta om Patrick Sanggaard Christensen:
Alder: 25 år, fødselsdag 10-01-1993.
Højde: 193 cm.
Vægt: 100 kg.
Tidligere klub: Holstebro, Haugeland HK (Norge), Skive fH.

Yderligere spørgsmål rettes til sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.