AJAX København henter playmaker med ligaerfaring pr. 01.07.2018

26. marts 2018

PRESSEMEDDELELSE – København d. 26/03-2018

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at playmaker Oliver Roepstorff fra den 01.07.2018 skifter fra Nordsjælland Håndbold til AJAX København på en 2-årig aftale.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

  • Oliver er en spiller, jeg har fulgt de seneste sæsoner, hvor han har spillet for Nordsjælland Håndbold. I de forgange 3 sæsoner har Oliver i 2 af årene spillet i Håndboldligaen og i sæsonen 2016-2017 i 1. Division.
  • Oliver er en ung spiller – fylder 24 år i maj måned – med et stort potentiale. Den foretrukne position er som playmaker, men har også fine kvaliteter på positionen venstre back. Hans overblik, spilforståelse og hurtige fødder gør, at han kan sætte sin direkte modstander og enten gå selv på den åbne chance eller skabe rum for medspillerne. Oliver er en 2-vejs spiller, hvilket giver holdet mere tyngde. 
  • I den igangværende sæson er Oliver aktuelt noteret for 23 kampe i Håndboldligaen for Nordsjælland.

 Cheftræner Torben Nielsen:

  • Oliver er en ung spændende og ambitiøs spiller, som jeg glæder mig meget til at få med i truppen.
  • I den igangværende sæson hos Nordsjælland er det ikke blevet til helt så mange minutter på banen, men der er ingen tvivl om, at minutterne nok skal komme i AJAX.
  • Jeg ved, at Oliver er en spiller som brænder for sin håndbold og som er meget dedikeret til både træning og kamp – og hans DNA som en ægte klubspiller passer med det set up, som vi i dag arbejder med i AJAX København, og Oliver kan helt sikkert bidrage positivt til, at ambitionen om ”AJAX København i Håndboldligaen” kan blive en realitet.

Oliver siger selv om aftalen med AJAX København:

  • Jeg kender mange, som enten selv spiller eller har spillet i klubben, og har altid kun hørt godt om AJAX København, og ser virkeligt frem til mit skifte.
  • AJAX København er i min optik en super klub med de rigtige forhold, som kan udvikle mit spil til at komme flere niveauer op.
  • Jeg er klar til at tage ansvar og håber, at jeg kan være med til, at AJAX København kan indfri klubbens ambitioner om igen at blive præsenteret på landkortet over de bedste hold i Danmark.
  • Jeg ser frem til at arbejde med holdet, trænerteamet og alle omkring holdet.

Fakta om Oliver Lui Roepstorff:

Alder: 23 år – fylder 24 år den 30.05.2018.
Højde: 190 cm.
Vægt: 89 kg.
Tidligere klub: Espergærde Håndbold.

Yderligere spørgsmål rettes til sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.