Pressemeddelelse AJAX København henter profil hjem fra Portugal

26. juni 2015

Pressemeddelelse – AJAX København – København den 26. juni 2015

AJAX København henter profil hjem fra Portugal

Vi er i AJAX København stolte af, at vi i dag kan præsentere Mick Schubert som ny spiller fra 1/7 2015. Siden vi blev opmærksomme på, at Mick ville slutte sit ophold i den portugisiske mesterklub FC Porto, har vi holdt en løbende dialog, da vi vidste, at vi ikke var alene om interessen.

Mick Schubert har igennem sin karriere høstet erfaringer fra klubberne AG Håndbold, HC Fyn, AJAX København og senest altså fra 2013 FC Porto.

Sammen med FC Porto har Mick vundet det portugisiske mesterskab to gange og spillet Champions League efter sæsonen 2012/2013, hvor de i grundspillet bl.a. mødte KIF Kolding København. Efter sæsonen 2013/2014 deltog FC Porto i EHF Cuppen, hvor de bl.a. mødte Skjern Håndbold. Senest var Mick med til at hente endnu et mesterskab hjem til FC Porto, da de i 5. og sidste kamp i to gange overtid besejrede Sporting Lissabon 34-32.

Mick er 27 år, 1,93 cm høj og vejer 82 kg. I den forgangne sæson er Mick noteret for 110 mål.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen med Mick Schubert:
– Det er med stor tilfredshed, at vi i AJAX København har fået mulighed for at hente en spiller som Mick Schubert hjem til klubben. Mick har været i AJAX København før, og da han dengang søgte nye udfordringer, var vi klar over, at skulle muligheden for igen at indgå en kontrakt med Mick opstå, så skulle det forsøges. Mick er en rigtig dygtig venstre fløj, er meget træfsikker og også en sikker afslutter på straffekast.

– Mick har også stor kompetence i forsvarsspillet, og vi er sikre på, at perioden i FC Porto har været med til at skærpe den kompetence. Vores fans og publikum kan glæde sig til et gensyn med Mick.

Mick Schubert udtaler om aftalen:
– Jeg er rigtig glad for, at jeg får mulighed for at fortsætte min karriere i AJAX København. Jeg kender klubben, klubbens værdier og kultur og det sociale aspekt, der er. I AJAX København er der plads til håndbold på et højt niveau og et godt socialt fællesskab. AJAX København er også den eneste rigtige håndboldklub i København!

– Nogle vil måske mene, at jeg kravler et trin ned ad karrierestigen, men sådan ser jeg ikke på det. Jeg ved, at intet er selvskrevet i AJAX København. Uanset hvem man er, og hvor man har spillet, så skal der kæmpes for pladsen og for spilletid. Mit håb er, at jeg kan være med til at rykke op med AJAX København til Håndboldligaen. Jeg er stadig sulten efter håndbold på højt niveau og glæder mig til en spændende sæson.

mick schubert 3

Sportschef Ole Christensen og Mick Schubert

Vi minder også om, at AJAX København inviterer til pressemøde på mandag den 29/6 2015, kl. 12.30 på Hotel Lautruppark, Borupvang 2, 2750 Ballerup.

På pressemødet vil AJAX København præsentere to nye spændende spillere og holdets nye assistenttræner og nye målmandstræner.

Der vil være mad og drikke ved pressemødet, så vi vil bede jer om at tilmelde jer på forhånd på otc@sport.dk

Yderligere spørgsmål kan rettes til: sportschef Ole Christensen, 2966 5990