Ajax København henter U-landsholdsspiller i TTH Holstebro

12. januar 2021

Ajax København kan med stor glæde offentliggøre, at man forud for næste sæson har indgået en aftale med den blot 19årige venstreback, Johan Thesbjerg Kofoed.

Den 201cm høje bagspiller kommer til Ajax København, efter at have været en del af TTH Holstebros ligatrup i de seneste tre sæsoner. Udover at have været en del af TTH’s stærke miljø i de seneste år, har Johan også været en del af talentsystemet i DHF, hvor han blandt andet var en del af den U18 trup, der i 2018 var til EM i Kroatien.

Om sit kommende skifte til Ajax København, siger Johan Kofoed selv:
Jeg glæder mig til at prøve noget nyt, og noget andet end det mørke Jylland. Jeg synes der er et rigtig stærkt setup i Ajax København, som passer mig rigtig godt. Der er masser af dygtige folk i og omkring truppen, som jeg glæder mig meget til at blive en del af. Jeg kommer naturligvis også til København med en forhåbning om at få meget mere spilletid end jeg har gjort i TTH, og på den måde udvikle mit spil. Og så spiller vi jo selvfølgelig om på sigt at rykke op i ligaen, hvilket jeg naturligvis også ser frem til.”

Udover tankerne omkring det at blive en del af Ajax København, har vi også bedt Johan om at beskrive sig selv, og her er svaret meget klart:
Jeg er nok mere skytte end jeg er gennembrudspiller, lad os sige det sådan. Skuddet er klart min spidskompetence. Jeg kan dække flere forskellige positioner defensivt, både 3’er og 2’er. Og så er jeg en ydmyg og hårdtarbejdende ung mand, der knokler røven ud af bukserne i alt hvad jeg gør.

 

Direktør for Ajax København Herrer, Daniel Svensson, siger om således om sin nyeste tilføjelse til truppen:
Johan er en rigtig spændende og talentfuld ung spiller, der har fået en god håndboldopdragelse i TTH.
Han ved hvad det vil sige at være en del af et elitemiljø og hvilken intensitet der skal til for at begå sig på højeste niveau. Johan har et stort potentiale, som vi bestemt håber på vil udfoldes i de rammer vi har skabt i Ajax København. Vi tror på at Johan kan vokse med Ajax København og den rejse vi er i gang med.
Jeg er meget tilfreds med, at Johan tror på vores projekt. At vi kan hente en ungdomslandsholdsspiller i TTH, fortæller mig at vi er i gang med god udvikling i Ajax København.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson, på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995