Ajax København Herrer opruster yderligere frem mod 2021/2022 sæsonen

2. april 2021

Med stor glæde, kan vi i dag løfte sløret for, at vi forud for kommende sæson har indgået en aftale med den 25årige venstre back, Andreas Pihl.

Andreas kommer til Ajax København efter at have spillet de to seneste sæsoner i Otterup HK. I skrivende stund, er Andreas noteret for 80 scoringer (80 rene scoringer) i 1.Division, hvilket placerer ham på en 29’ende plads på topscorerlisten.

Vi har taget en snak med Andreas selv, og spurgt ham hvad han ser mest frem til ved skiftet til Hovedstaden:
Jeg glæder mig til at blive en del af et nyt og anderledes setup. Jeg har i min tid i Otterup udviklet mig på og udenfor banen, men føler mig nu også klar til at blive en del af Ajax Københavns attraktive tilgang til det at være håndboldspiller i 1.division.
Jeg er sikker på, at rammerne i og omkring holdet i Ajax København, kan være med til at give min udvikling et ekstra skub. Jeg er samtidig også enormt glad for og stolt over, at blive en del af et hold og en klub hvor ambitionerne er store.

I samme ombæring bad vi den ydmyge fynbo beskrive sig selv, og ret skal være ret – Andreas skulle næste tvinges til at sige noget pænt om sig selv. Men hvor om alt er, lød svaret således:
Jeg er umiddelbart en stille og rolig ung mand, men når jeg lige er landet i omklædningsklædningsrummet, er jeg ret udadvendt og livlig. Og så har jeg en lyst og ærgerrighed for at spille håndbold.
Mine spidskompetencer må skulle findes i angrebsspillet. Jeg har et godt skud, og kan godt lide at bringe en masser tempo ind i angrebsspillet. Forsvarsmæssigt er nok det sted jeg skal have lagt mest på, men det er jeg sikker på nok skal komme i løbet af sæsonen.

Vi har bedt Herrernes direktør, Daniel Svensson, sætte er par ord på sin nye bagspiller:
Andreas har et stort potentiale, som vi håber at kunne være med til at få forløst yderligere. Dertil ligger der nogle yderst interessant spidskompetencer, som vi mener passer godt ind hos os. Vi har fulgt Andreas noget tid og er glad for, at det er lykkes os at lave en aftale.

I Andreas får vi altså tilført en spiller der godt ved hvor målet stå, og vi glæder os til at se ham i Ajax København trøjen!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson, på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995

Andreas Pihl