AJAX København – Hjallerup IF 25-18 (13-10) – 20/9-2015

21. september 2015

Efter nederlag i de to første kampe, lykkedes det at få to velfortjente og tiltrængte point i søndagens hjemmekamp mod Hjallerup, men det krævede som forventet hårdt arbejde. Ind i mellem virkede det også en smule nervøst og ingen tvivl om, at spillerne ville det så meget, at de ind i mellem blev lidt for ivrige og ikke fokuserede på de aftaler som var indgået inden kampen.

Efter en god start, hvor forsvaret, målmand og kontrafasen var på plads og med en 4-1 føring, som senere blev udbygget til 8-4, var der ingen tvivl om, at spillerne var klar, og der var god kontrol i de første 15 minutters tid. Herefter var det som om, at vi blev lidt for ivrige, og mistede lidt grebet i forsvaret.

Hjallerup var ikke sene til at gribe muligheden, idet de spillede tålmodigt og fornuftigt, og deres skytter straffede de fejl som opstod, og derfor var stillingen 13-10 i pausen.

Efter pausen fortsatte det gode forsvar og Matthias Olsson stod rigtig godt i målet, men vi fik ikke udbytte af det, idet der blev lavet for mange fejl i kontrafasen, ligesom vi pludselig begyndte at brænde chancerne, som vi spillede og kæmpede os frem til, og pludselig stod det 16-16. Ingen tvivl om, at alle begyndte at blive en smule nervøs for, at vi ikke formåede at holde hovedet koldt og køre sejren hjem, men heldigvis skete det modsatte.

Spillerne blev pludselig endnu mere fokuserede, og forsvaret blev nærmest endnu bedre, og vi begyndte at spille endnu mere direkte både i kontrafasen og angrebet, ligesom chancerne blev udnyttet, og vi vinder den sidste del af kampen med 9-2 og dermed kampen med 25-18.

Det var helt sikkert et par mål for meget i forhold til kampforløbet, men heldigvis blev vi ved at køre på, og det var en fortjent sejr til hele holdet.

Der er ingen tvivl om, at vi mangler fortsat en del – specielt i kontrafasen og angrebet ligesom scoringsprocenterne skal i vejret, men det går stille og roligt den rigtige vej, og så længe vi har indstillingen og viljen, så skal det mere polerede spil nok komme hen ad vejen.

Ajax København – Hjallerup IF: 25-18 (13-10)

Målscorere Ajax: Anders Hammervig Bendtsen 4, Mikkel Markussen 4, Adam Bucht 3, Rasmus Krogh 3, Thor Larsen-Lechuga 3, Jacob Wiberg 2, Jonathan Mollerup 2, Kristan Lok 2, Patrick Lykke Eilert 1, Villads Raahauge Jensen 1

Målscorere Hjallerup: Joakim Aaen Christensen 4, Martin Vangsgaard Brødbæk 4, Martin Færch Andersen 2, Michael Bisgaard Pedersen 2, Stefan Bodilsen 2, Casper Nielsen 1, Emil Madsen 1, Jens Kvist 1, Mikkel Vejnø Risager 1

Billeder fra en god dag og kamp – Flisen Bar & Burgers forkælede partnerne med grillede burger af høj klasse