AJAX København indgår ny sponsoraftale med CPH West

15. marts 2014

PRESSEMEDDELSE

AJAX København og CPH West kan i dag annoncere en tre-årig sponsoraftale.

Det er med stor glæde for AJAX København at CPH West har indgået en tre-årig sponsoraftale. CPH West har i en lang årrække uddannet adskillige af klubbens spillere, ligesom der også i dag er flere af klubbens spillere som studerer på CPH West. Fremadrettet er det både klubbens og CPH Wests ambition at kunne rådgive og vejlede flere af klubbens medlemmer når tiden kommer til at der skal træffes beslutning om uddannelsessted. I Ajax København ser vi det som en stor del af vores arbejde, ikke kun at udvikle dygtige håndboldspillere, men også sikre at de kommer godt i gang med en uddannelse.

CPH West – huen i alle farver !

På CPH WEST i Ishøj bliver du en del af Danmarks største gymnasium med mange muligheder og nærvær i dagligdagen. De tre uddannelser (HHX, STX, HTX) bor hver for sig, men i samme hus.

Vi tilbyder forskellige studieretninger og valgfag. Samarbejdet på tværs af uddannelserne gør det også nemt at skifte mellem uddannelserne, hvis du ikke fik valgt rigtigt i første omgang.

Vi lægger stor vægt på, at alle elever hele tiden yder deres bedste. På den måde når du de mål, du sætter dig.

På gymnasierne i Ishøj er hverdagen præget af gensidig respekt og masser af smil.

Kort sagt: samarbejde, glæde, udvikling og resultater.

Vi samarbejder med AJAX København, fordi klubben har fokus på både bredde- som eliteidræt, samtidig med at det sociale liv er centralt. De værdier matcher godt med CPH WEST’s.

Er du blandt de bedste til din sport, eller bare glad for idræt, og er du klar på en god uddannelse? Så er CPH WEST gymnasiet for dig. Gennem mere end 15 år har vi uddannet nogle af landets dygtigste sportsfolk. Daniel Agger, Jan Ø Jørgensen, Kasper Lorentzen, Mie Skov og Anne Mette Hansen er bare nogle af vores studerende.

Velkommen til Gymnasierne i Ishøj – vi glæder os til at se dig.

Småklistermaerker.indd