AJAX København laver 2-årig aftale med ny stregspiller

13. februar 2019

PRESSEMEDDELELSE – København, d. 13/2-2019

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at stregspiller Jakob Vive Rasmussen fra den 01.07.2019 skifter fra Køge Håndbold til AJAX København på en 2-årig aftale.

Jakob er 24 år, og har i hele sin seniorkarriere, dvs. 5 sæsoner, spillet for HK Køge.

Jakob udtaler om aftalen med AJAX København:
Jeg er superglad for, at jeg er blevet enig med AJAX København om, at det er der, jeg i de næste 2 år skal fortsætte og udvikle mit håndboldspil til endnu mere. At skifte til AJAX København er for mig et stort skridt op og et skridt, som med sikkerhed vil udvikle både mig og mit spil. AJAX København er en etableret 1. Divisionsklub og en traditionsrig klub, som har en klar målsætning om at komme tilbage på øverste hylde, hvilket vil sige i Håndboldligaen, hvilket jeg vil gøre alt for lykkes. Holdet består af rigtig mange spillere, som allerede har spillet i Håndboldligaen og jeg ser frem til at trække i AJAX-trøjen til den kommende sæson.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:
Jakob er en spiller, som vi igennem sæsonen har fulgt med stor interesse, og en spiller, som vi tidligt indgik dialog med, da vi i Jakob så en ung talentfuld og stærk stregspiller – såvel i forsvars- som angrebsspillet – som ville passe godt ind i vores trup. En god snak med Jakob og hans agent betød, at vi i dag er glad for at kunne præsentere Jakob fra den kommende sæson og de næste 2 år. I den igangværende sæson har Jakob som stregspillere været i den usædvanlige situation at være med helt i toppen af holdets topscorerliste. På den aktuelle topscorerliste er Jakob i 17 kampe noteret for hele 61 mål.

Cheftræner Torben Nielsen:
Jakob er en stregspiller, som besidder mange kvaliteter i begge ender af banen, og Jakob har spillet en stor rolle på det Køge-mandskab, som har slidt og slæbt i årets turnering, og selv om det ikke er blevet til så mange point, så har Jakob udmærket sig med en stor indsats i forsvaret, hvor han med stor fysik går forrest, ligesom han er god til at skabe plads til sig selv og sin holdkammerater i angrebet. Jeg ser frem til at få Jakob tilknyttet truppen i den kommende sæson, og jeg er sikker på, at han fra starten vil bringe en masse til vores trup.

Fakta om Jakob Vive Rasmussen:
Alder: 24 år – fødselsdag 30.01.1995.
Højde: 191 cm.
Vægt: 115 kg.

Yderligere spørgsmål kan rettes til sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.