Ajax København Ligakvinder forstærker sig på keeperpositionen

11. oktober 2021

Med stor begejstring kan vi i dag løfte sløret for, at vi i Ajax København har indgået en aftale med den 24årige keeper, Frederikke Mono Rasmussen!

Når muligheden for at hente en så dygtig målmand som Frederikke byder sig, også selvom det er ’midt’ i sæsonen, ville det være tåbeligt ikke at gøre det. Det er heldigvis lykkedes os hurtigt at lave en aftale med den 23årige keeper, der kommer til Ajax København efter at have spillet de seneste 5 år i Horsens Håndbold Elite.

Frederikke tiltræder truppen med øjeblikkelig virkning, og vi glæder os til hurtigst muligt at, se hende i aktion. Vi har taget en snak med dagens hovedperson, og spurgt lidt ind til hendes tanker omkring skiftet til Ajax København, Sydhavnen og Bavnehøj Arena, samt lidt om hendes forventninger til sæsonen:

Det er ikke nogen hemmelighed, at de sidste par måneder har været rigtig turbulente for mig. Tingene har været meget omskiftelige, og på et tidspunkt blev det bare en spiral af dårligdom. Derfor er jeg også glad for, allerede at have fået en ny aftale på plads og glæder mig rigtig meget over at blive en del af Ajax København.

Det betyder både, at jeg kan komme hjem til København og være tæt på min familie igen, samt at jeg kan genfinde glæden ved håndbolden, endda et sted jeg kender udmærket til i forvejen, og på et tidspunkt har været en del af da jeg var ungdomsspiller.

Ajax er et sted hvor værdierne, både på og udenfor banen, er nogen der passer rigtig godt til mig. Jeg er vild med at det er foreningsdrevet og en klub hvor man gør ting sammen.
Så jeg ser frem til at komme hjem og komme et sted hen, hvor jeg kan være mig og hvor jeg har det godt – det har jeg brug for!

Mine forventninger til sæsonen er, at jeg forhåbentligt hurtigst muligt, kan bidrage med alt det jeg kan, og være med til fortsat at skubbe holdet i den rigtige retning.
Jeg glæder mig til at møde og- kæmpe sammen med alle pigerne, og regner med at vi kan være med i spillet omkring en slutspilsplads. Ajax har jo vist, at man trods ”ingen” midler sagtens kan levere gode resultater og nå de målsætninger man arbejder efter. Det vil jeg gerne være en del af og bidrage mest muligt til.

Så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og knokle på med hele truppen, så vi sammen kan lave en stor sæson.”

 

Vi har naturligvis også indhentet en udtalelse fra Ligakvindernes cheftræner, Rasmus Poulsen, og spurgt ind til den nyeste tilføjelse til truppen:

”Nu har jeg jo kendt til Frederikke siden hun var ungdomsspiller, og har altid tænkt at hun var dygtig. Men i forberedelser til denne sæson, så vi en masse video fra diverse træningskampe, og synes at hun gjorde det rigtig godt, men undrede os over at hun ikke fik meget tid ved sæsonstart. Og når chancen så lige pludselig byder sig, for at hente så dygtig en keeper, kunne vi ikke gøre andet end at rykke på det. Så jeg er meget tilfreds med at få tilføjet Frederikke til truppen!

Lige så meget Frederikke glæder sig til at blive en del af Ligakvindernes trup, lige så meget glæder vi os til at se hende i buret med Ajax København-logoet på brystet!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk