Ajax København Ligakvinder går i kamp for danske soldaterveteraner!

28. oktober 2021

Vores næste hjemmekamp i Bambusa Kvindeligaen, bliver en hel del anderledes end de plejer. Sammen med Beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune , Cecilia Lonning-Skovgaard og vores naboer fra København Håndbold, har vi nemlig lavet en dobbelt-arrangement der har til formål at hylde alle vores danske soldaterveteraner.

Vi vil gerne hylde de mennesker der har kæmpet og ofret sig for Danmark og vores kollektive sikkerhed. Derfor er det med alle soldaterveteraner i tankerne og som inspiration, når vi på tirsdag går på banen i kampen om 2 point.

For at hjælpe og anerkende disse soldaterveteraner er vi gået sammen med DIF om den landsdækkende Veteran Match 2021, der har som ambition at støtte danske soldaterveteraner gennem bevægelse og beskæftigelse. Derfor afvikler vi et Match Day-event i Frederiksberg-Hallerne, hvor veteranerne hyldes i forbindelse med vores hjemmekamp mod Ringkøbing Håndbold.

Rent praktisk, er der tale om et Bambusa Kvindeliga dobbelt-arrangement i Frederiksberg-Hallerne, tirsdag d.02/11/2021. Først spiller vores Ligakvinder, kl.18.00, mod oprykkerne fra Ringkøbing Håndbold. Kl.20.00 spiller København Håndbold mod Nykøbing F. Håndbold.
Begge kampe vises live på Tv2 Sport.

I forbindelse med kampdagen vil der blive rejst penge til fordel for veteranerne i form af forskellige tiltag.  Pengene går direkte til DIF Soldaterprojekts arbejde med Safe Zones i foreningslivet, hvor skadede veteraner kan mødes og dyrke idræt.

Vi glæder os til at gå på banen og kæmpe for et formål der er større end håndbolden. Vi håber, at I har lyst til at hjælpe os på bedst mulig vis og lad os så stå sammen om at hylde de mennesker, der har ofret sig for vores land.

Billetterne til arrangementet kan købes lige her! Bemærk, at billetterne gælder begge opgør.

https://www.ticketmaster.dk/event/ajax-kobenhavn-ringkobing-handbold-kbh-handbold-nfh-billetter/503575

Vi glæder os til at gå i kamp for et godt formål, og til at se jer alle sammen i Frederiksberg-Hallerne!