AJAX København – Odder Håndbold 14-18 (6-8) – 3/10-2015

5. oktober 2015

Ned på jorden igen.. !

Det er desværre et faktum efter en meget sløjt spillet angrebskamp fra vores side i lørdags hjemme mod Odder, som endte med et fortjent nederlag på 14-18 (6-8).

Forsvarsmæssigt og på målmandsposten var vi endnu engang gode, men angrebet haltede voldsomt, og det var en blanding af, at vi spillede for langsomt, ikke holdt afstand til forsvaret og var simpelthen ikke i høj nok fart, når vi angreb.

Dette bevirkede, at et Odder forsvar – som ligeledes gjorde det rigtig godt, og en Odder målmand, som var fremragende – ikke havde de store problemer med at holde os fra fadet, og dette allerede fra starten af kampen, hvor der gik hele 11 minutter inden vores første scoring.

Den meget lave score, og de gode målmands præstationer og forsvar fortsatte gennem hele kampen, og desværre med os 2-3 mål efter hele tiden, men til sidst havde vi alligevel to muligheder for udligning, men desværre blev begge muligheder misbrugt på fejl, og derved kunne Odder lukke kampen.

Angrebet og de brændte chancer var desværre igen et tema, ligesom vores kamp ude mod HIK tidligere, og ingen tvivl om at det arbejder vi meget med, og det skal vi blive ved med, og selvom det i forhold til kampen mod Otterup var et skridt tilbage angrebsmæssigt, så er vi fortrøstningsfulde og sikre på, at det nok stille og roligt bliver bedre og bedre som sæsonen skrider frem.

Torben Nielsen, træner.

Torben Nielsen