AJAX København og Arbejdernes Landsbank forlænger sponsoraftale

15. marts 2014

PRESSEMEDDELSE

AJAX København og Arbejdernes Landsbank i Sydhavnen kan i dag offentliggøre ny 2½ årig forlængelse af sponsoraftale

Det er med stor glæde at Ajax København i dag kan offentliggøre ny 2½ årig forlængelse af sponsoraftalen med den lokale Arbejdernes Landsbank på Borgbjergvej i Sydhavnen. Ikke blot har AL-Bank Sydhavnen forlænget den netop udløbede 1-årige aftale med 2½ år, men også øget sponsoratets størrelse betragteligt. En aftale som er vigtig for klubben, men som ikke kun bidrager med økonomisk støtte, men også aktiviteter som blandt vil bringe spillere damelandsholdet forbi Bavnehøj Hallen. Ydermere vil Arbejdernes Landsbank fra sæsonen 2014/2015 pryde brystet på samtlige trænere og ledere i ungdomsafdelingen i AJAX København.

Det er også glædeligt at Arbejdernes Landsbank som lokal erhverv støtter op om Ajax København og det er både klubbens og bankens forventning at flere lokale erhvervsdrivende vil støtte op om Ajax København.

Filialdirektør Lisbeth Ringsted udtaler:

Arbejdernes Landsbank i Sydhavn sponsor for AJAX KØBENHAVN

”Sport, herunder også håndbold, inspirerer børn og voksne til at holde sammen og kæmpe for et fælles mål. Det skaber glæde og begejstrer i hverdagen og bygger med andre ord på mange af de sunde værdier, vi som bank også bygger på – Vi oplever et stærkt, lokalt fællesskab omkring AJAX KØBENHAVN, hvor alle er meget engagerede og passionerede omkring klubben. Jeg oplever klubben som en meget social klub med plads til alle, og en klub som tager hånd om deres medlemmer. Dette spiller fint i forhold til bankens værdigrundlag.

Arbejdernes Landsbank