Ajax København præsenterer U17 drengetrænerne

22. marts 2020

Ajax København klar med stærkt og bredt setup til U17 drenge

På U17 afdelingen skal vi desværre sige farvel til Mads Lyhne. Mads har været et kæmpe aktiv som træner og for klubben. Vi er kede af at miste dig til Sverige, men ønsker dig alt mulig held og lykke.
Den nye afdelingsleder og cheftræner på hold 1 bliver Martin Holmgaard Pedersen. Martin er tidligere blevet præsenteret som assistent på næste herre 1. division og talentchef i Ajax. Vi mener oprigtigt at vi i Martin har den stærkeste u17 drengetræner øst for lillebælt. Vi er meget glade for at Martin har sagt “ja” til at være på u17 og i klubben.
Martin får en meget stærk medtræner på u17 hold 1 i Nicolai Worsøe. Worsøe har vist særdeles gode træneregenskaber i den forgangne sæson og vi er glade for at han har valgt at fortsætte. Det sikrer kontinuitet og muligheden for at lægge lag på afdelingens og spillernes udvikling.
På U16 holdet / vores hold 2 i afdelingen har vi fået et nyt ansigt til klubben. Morten Farver har valgt at takke ja til at træne vores hold 2/U16 hold. Morten kommer fra Amager, hvor han har trænet U15 i denne sæson. Vi kan se på Mortens spillere, at de udvikler særdeles fint. Vi glæder os til at arbejde sammen med Morten om udviklingen af spillerne i Ajax. Daniel Andersson og Katarina Olah vil assistere Morten
Daniel Andersson skal ydermere være cheftræner for hold 3, som er et meget vigtigt hold for Ajax. På hold 3 vil der være 2 ugentlige træninger. Der vil ofte være en mere bred sammensætning af spillertyper og personligheder. Én ting er dog helt sikkert – der stilles krav til et stort engagement de til de to træninger – som der altid stilles til spillere i Ajax. Vi er meget glade for at Daniel er på denne opgave i den kommende sæson.
Daniel får hjælp af endnu et kendt ansigt i Ajax. Charlotte Vinsløv (som i dag selv spiller i vores dameafdeling). Charlotte vil assistere Daniel på 3. holdet.
Vi glæder os enormt meget til at følge U17 drengeårgangen, der bliver et stort sammenspil mellem Ajax København, Ajax Københavns sportsgymnasium og hjemvendte efterskolespillere.
Ved spørgsmål kan sportschef Mogens Weis kontaktes på 20639293 eller mogensweis@gmail.com

Martin Holmgaard, Cheftræner U17 drenge

Nicolai Worsøe, Assistenttræner hold 1

Morten Farver, Træner U16/hold 2

Daniel Andersson, træner hold 3 og assistent hold 2

Katarina Olah, træner