Ajax København siger farvel til to spillere

Pressemeddelelse, 06/05/2020

Gode ting kommer, og gode ting går. Sådan er det desværre også i håndbold.
I den seneste tid, har vi i Ajax København kunne præsentere både nytilkomne spillere, samt forlængelser i truppen hos vores ligadamer.
Nu er det, desværre, blevet tid til et farvel eller to.

Forud for den kommende sæson, tager vi afsked med både Signe Georgi og Cecilie Woller.

Vi har naturligvis fået en udtalelse fra cheftræner for damerne, Dennis Bo Jensen:

”Signe er en spiller, som kom ind i truppen via vores 2. hold. Allerede i sidste sæson var Signe oppe og vikariere, mens Anna var skadet. Allerede der bemærkede vi Signes gåpåmod og altid gode indstilling til tingene. Signe er en spiller, man som træner elsker at have i sin trup. Hun er nysgerrig, lærevillig og har en seriøs tilgang til træning. Signe har udfyldt sin rolle på holdet på glimrende vis, og vi ønsker hende alt det bedste fremover.”

Og om Cecilie, siger DB således:
”Vi var så heldige, at få Woller hjem efter en tur i Tyskland, hvor den havde stået på livet som fuldtidsprofessionel og Champions League.
Woller har i de to år været en kæmpe kapacitet for os i både forsvar og angreb. Woller er en vinder, som altid vil vinde uanset hvem modstanderne er, og det har smittet af på resten af truppen. Vi har også, især i denne sæson set, at Woller har udviklet nye facetter i sit spil, hvor særligt hendes sammenspil med stregspillerne er blevet forbedret. Personligt har det været meget lærerigt at arbejde sammen med en spiller med disse meritter og vi vil savne hendes vinderattituder.”

Fra hele Ajax København skal der lyde en stor tak, til både Cecilie og Signe, for deres indsats i klubben, samt et kæmpemæssigt held og lykke fremover.

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com