AJAX København og Sparekassen Sjælland-Fyn har indgået et partnerskab

7. marts 2018

AJAX København og Sparekassen Sjælland-Fyn har indgået et nyt spændende partnerskab.

”AJAX København er en rigtig Københavner håndboldklub, og har haft sin base i København SV siden 1934. Gennem håndboldsporten udvikler de talent, sociale kompetencer og selvværd ud fra en stærk kultur, hvor fight, hjerte og glæde er ingredienserne i at være en del af AJAX København-sjælen. AJAX København er en kulturel og social institution i hjertet af København, der bidrager til at udvikle dansk håndbold på alle niveauer.

AJAX København arbejder målrettet med sine strategier, herunder særligt fokus på talentpleje og uddannelse. Dermed deler AJAX København og Sparekassen Sjælland-Fyn helt centrale værdier, der er væsentlige for en frugtbar udvikling af det nye spændende partnerskab.

Det er en glæde, at vi med dette partnerskab samtidig kan være med til at støtte op om en af Københavns ældste sportsklubber og en lokalforankret klub.

Vi ser frem til samarbejdet og partnerskabet med AJAX København,” fortæller Elisabeth Grandt, der er filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Valby, om partnerskabet.

“Sparekassen Sjælland har et lokalt fokus og støtter op om især talentpleje og uddannelse, som understøtter AJAX Københavns egne værdier. Vi er både glade og stolte over at få Sparekassen Sjælland som ny partner i AJAX København,” udtaler Mikkel Frid, direktør for AJAX Københavns 1. Herrer.