Ajax København tager i mod Bjerringbro i kvalkamp

26. april 2019

Damerne i første kamp mod Bjerringbro FH

Efter et flot grundspil med 14 point, manglede Ajax København desværre 2 point mere i kvalspillet for at sikre sig ny sæson i ligaen. I morgen kommer der en ny chance når Bjerringbro FH kommer forbi Bavnehøj Arena til første kamp i bedst ud af tre serien.

Bjerringbro FH sluttede som nummer 3 i 1. division, men lykkedes at slå 1. divisions 2. plads SønderjyskE i to kampe og dermed sikre sig muligheden for at spille sig i ligaen.

Ajax København glæder sig til at byde Bjerringbro velkommen til en kamp, hvor der er stor respekt for modstanderen. Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Imorgen indleder vi de afgørene kampe om endnu en sæson i håndboldligaen. Vi skal op imod et Bjerringbro hold, der virkelig har ramt momentum efter jul, hvor de har sejret i 10 ud af 13 kampe og senest slog Sønderjyske ud i to kampe i kvalifikationsspillet. De har en stærk bagkæde, hvor især Line Gyldenløve står som den store general og virkelig får styret de unge backs. Vi er opsatte på at bevise, at vi hører til håndboldligaen og vil gøre alt hvad vi kan for at sikrer os billetter til endnu en sæson i håndboldligaen.”

Kampstart er klokken 15.00 i morgen lørdag i Bavnehøj Arena og billetter kan købes på ticketmaster.dk eller i indgangen.