Pressemeddelelse AJAX København tror på fremtiden

17. september 2014

ajax logoKøbenhavn d. 17/9 2014

Pressemeddelelse fra AJAX København

Det er med stor glæde, at vi i AJAX København har indgået aftale med 2 unge, men dog rutinerede spillere, nemlig målmand Christian Sloth og venstre fløj Frederik Vestergaard Hansen.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalerne:
– Vi er i AJAX København utrolig glade for, at vi med aftalerne får 2 af fremtidens spillere i vores trup.

– Der er tale om 2 spillere som ikke er ukendt med AJAX København og hvad der kræves for, at komme med blandt de bedste.

– Målmand Christian Sloth er med sine bare 19 år 1. års senior, men har været i klubben siden 1. års U16 og har allerede gjort sig bemærket på U19 landsholdet, hvor han som kun 18 årig blev noteret for 6 landskampe.

– Venstre fløj Frederik Vestergaard Hansen er 21 år og er pt i gang med hans 3 år i AJAX Køben-havn. Frederik skiftede som U18 spiller fra Roskilde Håndbold og rykkede sidste år op som 1. års senior og kom med i førsteholdstruppen, hvor han som ”bobler” blev noteret for flere kampe og flotte scoringer.

– Vi har i AJAX København en klar målsætning om, at vi med det målrettede og seriøse arbejde, der udføres i ungdomsafdelingen skal kunne tilføre 1. holdet kvalificerede spillere og det er netop hvad Christian og Frederik er et klart bevis for”, slutter sportschef Ole Christensen.

Christian Sloth udtaler om sin aftale:

– Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået mulighed for, at fortsætte min håndbold i AJAX København. Jeg er, siden jeg første gang trådte ind i AJAX København og Bavnehøj Hallen, blevet modtaget med åbne arme.

– Der er et super kammeratskab og alle er med til at bakke op om hinanden. Jeg kan sagtens mærke, at jeg er skiftet fra at møde modstandere på min egen alder til nu, at det er ”voksne mænd” som er modstanderne. Derfor er det også vigtigt for mig, hele tiden at have fokus på min træning – ikke kun den på banen, men også den i styrketræningslokalet.

– Træningsintensiteten er øget og både Torben og Søren Ole (trænerteamet) stiller store krav, men det er også nødvendigt, hvis vi skal kunne præstere i alle kampe i 60 minutter, slutter Christian.

Christian Sloth

Christian Sloth

Frederik Vestergaard Hansen udtaler om sin aftale:

– Jeg valgte som 2. års U18 spiller at skifte de vante rammer i Roskilde Håndbold ud med AJAX København, da jeg var klar over, at jeg ville mere med min håndbold end blot, at være en blandt mange, så krævede det noget ekstra af mig, men også, at jeg skulle til en klub med en klar mål-sætning om, at være blandt de bedste.

– AJAX København var på flere måder en større klub end den jeg kom fra, men jeg oplevede det kun positivt. Jeg var sidste år med i førsteholdstruppen og havde et super samarbejde med den anden venstre fløj, Rune Spliid, som har givet mig rigtig mange gode råd og med hans erfaring, har det været lærerigt for mig og godt for min udvikling.

– Når jeg kigger tilbage så har jeg kun positive ord om AJAX København. Skulle der drysses lidt malurt i bærgeret, så er det måske, at træningsintensiteten er blevet noget hårdere i år. Men jeg er helt sikker på, at det hårde slid er noget vi alle får glæde af i afgørende kampe, hvor modstand-erne hurtigere slår op i banen, slutter Frederik.

Frederik Vestergaard

Frederik Vestergaard Hansen

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Ole-Christensen-Sports-Chef

Sportschef Ole Christensen,
mobil 29 66 59 90