Pressemeddelelse AJAX København vil knække kurven

16. juni 2014

Pressemeddelelse

Ajax København vil knække kurven sammen med projekt “Håndbolden tilbage til København”

Ajax København indgår i et nyt samarbejde med projekt “Håndbolden tilbage til København”, hvor formålet er at fastholde og tiltrække flere medlemmer.

København 17. juni 2014: Den traditionsrige klub på Vesterbro Ajax København har valgt at indgå i et tæt samarbejde med projektet “Håndbolden tilbage til København”. Projektet er søsat af Dansk Håndbold Forbund og Københavns Kommune for at vende den negative medlemsudvikling i Københavns håndboldforeninger, hvor antallet af medlemmer er faldet drastisk med 5.877 i 2006 til blot 3.124 i 2013. I Ajax København er det med stor glæde, at de kan offentliggøre, at de er en del af projektet:

”Vi er glade for at få muligheden for at blive en del af projekt ”Håndbolden tilbage til København”. Vi er en kub med stolte traditioner og derfor ønsker vi også at knække kurven, så der i fremtiden også vil være masser af håndbold i Bavnehøjhallen for både børn, unge og voksne,” siger formand Anita Kristiansen i Ajax København.

Mål og ambitioner for samarbejdet: Aftalen løber frem til December 2016 og her er målet at klubben i samarbejde med projekt ”Håndbolden tilbage til København” bl.a. skal have tiltrukket 180 medlemmer og 20 nye frivillige samt uddannet 20 nye trænere. Tom Jensen, som er projektleder på ”Håndbolden tilbage til København”, ser forventningsfuldt frem til at begynde samarbejdet og knække kurven.

”For at vi skal nå målet, så har vi flere initiativer som skal søsattes. Samarbejdet indebærer bl.a. at Ajax København skal arrangere forskellige håndboldevents, som skal tiltrække nye medlemmer og afholde kurser og workshops, som skal uddanne trænerne. Derudover vil der blive udarbejdet enfrivillighedsstrategi, som skal tiltrække og fastholde flere frivillige,” forklarer Tom Jensen.

I den forbindelse er det projekt ”Håndbolden tilbage til København’s” opgave at biddrage med faglige ressourcer og konsulentrådgivning til rådighed for klubben, så projektet kan blive en succes.

For mere information kontakt Tom Jensen på tlf. 20 28 99 67 eller e-mail tje@dhf.dk

http://www.haandbold-ost.dk/Foreninger/haandbolden_tilbage_i_koebenhavn/ajax_koebenhavn_vil_knaekke_kurven