Ajax Københavns damer indgår partnerskab med 3 Bjørne

27. marts 2019

AJAX KØBENHAVN DAMER INDGÅR HISTORISK PARTNERSKAB. VELKOMMEN TIL 3 BJØRNE.

Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere 3 Bjørne som ny partner hos Ajax Københavns liga damer.

Når man kigger på historien i Ajax København er der et navn der altid vil skinne klart og navnet Bjørn har i flere generationer været garant for Ajax ånden, som vi hos damerne ønsker at værne om. Talentudvikling, hårdt arbejde, flid og passion.

3 Bjørne – Maling og gulve er en rigtig Vesterbro butik som åbnede i 1953. Søskende parret Christina og Jesper Bjørn er 3. Generation Bjørn der driver butikken videre med samme passion for god kundeservice, skarpe priser og rådgivning i en klasse for sig.

Familien Bjørn er alle en del af Ajax København på den ene eller anden måde og 3 Bjørne har i mange sammenhæng støttet forskellige dele og grene af Ajax København. Vi er derfor rigtig glade for at vores projekt omkring damerne har fundet interesse hos 3 Bjørne.

Jesper Bjørn siger følgende om aftalen:

”Det store fokus på talentarbejde og viljen til at kæmpe hårdt  til både kamp og træning vi ser hos Ajax Københavns Dameliga hold og organisationen bag er noget vi gerne vil sættes i sammenhæng med. Vi er derfor glade for, som altid, at være sponsorer i Ajax København”.

 Kommerciel ansvarlig hos Ajax Københavns Damer, Magnus Meyer, er rigtig glad for at have 3 Bjørne med:

”At tilknytte en lokal partner med rødderne dybt nede i Ajax er et kæmpe skulderklap og betyder rigtig meget for hele organisationen omkring vores ligahold. Vi vil fortsætte det hårde arbejde med at bygge vores sponsorkreds op frem mod den kommende sæson og glæder mig til at byde flere nye partnere velkommen i den nærmeste fremtid”

Ajax Happy Kidz:

Vi vil i denne sammenhæng også slå et slag for Ajax Happy Kidz, som er startet af Christina Bjørn. Ajax Happy Kidz er en del af Lykkeliga, hvor der hver torsdag fra 17 til 18.30 er håndbold for børn med specielle behov.

Besøg butikken eller læs mere om forretningen på www.3-bjorne.dk

Velkommen til 3 Bjørne – Maling og gulve.

Vil du også med på holdet, så kontakt Sponsor ansvarlig Daniel Nielsen på 28835499