Ajax Københavns drengeafdeling løfter niveuaet

20. juni 2018

Stor tilgang og fremgang på vores U16/18 drenge

Ajax København er i gang med at løfte vores drengeafdeling til nye højder!

Efter et par svære år uden hold i de bedste rækker, er der nu fremgang at spore, hvor der både omkring vores U18 drenge er tilgang og kontinuitet i arbejdet med at være med på højeste niveau og der på vores U16 afdeling er kommet et stort løft på træningsniveauet, samtidig med at det er væltet ind af døren med nye talentfulde spillere, der ønsker at være en del af Ajax Københavns spændende drengeafdeling .

På vores U18 drenge bliver der lagt lag på. Opstarten er gået godt og da langt størstedelen af drengene i sidste sæson er fra årgang 00, er det muligt at stille stort set med det samme hold som seneste sæson og med den samme cheftræner i Søren Ole Nielsen, så er der en god solid base, som der bygges videre på.

På holdet er der allerede spillere der er med i vores herrer senior trup. Andreas Hylleberg er fast med i træningen og truppen omkring vores bedste herrer, mens Magnus Larsen også er med omkring træningerne og holdet. Men der er også andre spillere der markerer sig positivt. Vores store stærke stregspiller Jeppe Rask Andersen har tidligere på foråret været med på talentsamling ligeledes var han udtaget til medielejr her i den forgangene weekend.

Også udefra oplever vi interesse for vores U18 hold. Der har været tilgang fra målmand Rasmus Schønberg(HUK-Øresund) og venstre back Sebastian Christensen(Rudersdal), der begge er en del af talenttræningerne, mens venstre fløj Benjamin Bergmann(HUK-Øresund) også er ny.

Også vores U16 drenge har oplevet et stort løft på træningsbanen. Både på det niveau der lægges for dagen, men også med rigtig mange tilgange.

Udover at vores stærke årgang 03 har sendt næste 20 spillere op til U16, så er der kommet tæt på 10 nye spillere ind i afdelingen med højt niveau.

Det betyder at der bliver knoklet løs på træningsbanen og der er mange spillere på højt niveau der kan udfordre hinanden, hvilket skaber et stærkt træningsmiljø, der nok skal give afkast når turneringen starter op.

Cheftræner Mikkel Hyllebo, som også er ny mand i Ajax, er glad for opstarten:

Vi er ved at have fået gruppen rystet rigtig godt sammen. Vi har i denne proces lagt vægt på at blande nye og gamle spillere, så de har fået oparbejdet nye og stærke relationer. Vi har meget fokus på at træningskulturen på u16 skal være helt i top. Det vil sige at vi bygger videre på det store stykke arbejde, som Patrick påbegyndte sidste sæson, krydret med nye ideer og tanker. Vores mål er at lære knægtene betydningen af, at være et team og at hvis man hver dag knokler for at blive bedre, så kan man opnå gode resultater i sin udvikling både individuelt og som hold. Det er meget motiverende for mig som træner, at se den dedikation drengene indtil nu har udvist, blandt andet når vi er i “Bøfkælderen”. Godt arbejde, knægte. Fortsæt med det!

Det bliver spændende at se hvad der sker i drengeafdelingen efter sommerferien, de første tegn er i hvert fald lovende.