Ajax liga damer tæt på sejren i Esbjerg

9. januar 2018

Team Esbjerg – Ajax København 30-27 (11-8)

Ajax København: Ida-Marie Moesgaard Dahl 7, Ditte Bach Andersen 4, Anne Tolstrup Petersen 3, Eva Björk Davidsdottír 3, Stine Eiberg Jørgensen 2, Stine Nørklit Lønborg 2, Nikoline Brøns 2, Anna Grundtvig 2, Sarah Nørklit Lønborg 1, Kathrine Kubicki 1

Efter næsten to måneders pause, startede ligadamerne på udebane imod Pokalmestrene fra Team Esbjerg.

De to måneders pause har vi især brugt på at arbejde med det fysiske, hvor pigerne virkelig har knoklet hårdt. Det håber vi på at høste frugterne af i vinterens hårde program. Vi har ligeledes brugt tiden på at spille imod de svenske ligahold Eslöv og Lugi (som vi både mødte ude og hjemme), og det blev til to sejre ud af tre mulige.

Kampreferat er lavet af cheftræner Dennis Bo Jensen

Igår var dameligaholdet en tur i Esbjerg, for at møde de nykårede pokalmestre. Vi vidste på forhånd, at det ville være en stor mundfuld, der var 2100 tilskuere, som var klar til at hylde Esbjergenserne ovenpå pokaltriumfen.

Fra starten af kom vi i modvind, og efter 10 minutter var vi bagud 6-1, det var helt tydeligt at der manglede tempo og timing om det skyldes den lange kamppause, eller de mange tilskuere skal være usagt.

Men herfra viste pigerne stor moral. Vi får spillet os ind i kampen, og med en masse gode gennembrud, og hurtige kontraløb, får vi halet ind på Esbjerg. Ved pausen er vi nede med 11-8. Efter pausen starter Esbjerg igen som lyn og torden og får bragt sig foran 15-9, igen viser pigerne stor moral, og vi får kæmpet os op, og da der er spillet 56 minutter står den 27-26. Herfra viser Esbjerg rutinen og klassen og får hevet sejren i hus. Vi er ærgerlige over, at vores gode præstation ikke fører mere med sig, men er samtidig fortrøstningsfulde frem imod de kommende opgaver.
Vi får vist stor moral, og at det hårde fysiske arbejde vi har lavet i december måned bærer frugt. Med en bedre start er vi helt med i kampen, og kan glæde os over at vi vinder de sidste 50 minutter.

Nu glæder vi os til 2 hjemmekampe henholdvis på lørdag d. 13/1 til dobbeltarrangement og d. 20/1. Vi håber at se en masse i hallen.