Ajax København & Carlsberg indgår samarbejde

Vi er i Ajax København utrolig glade og stolte over at kunne fortælle, at vi har indgået et 3-årigt samarbejde med vores gode naboer fra Carlsberg. Head of Regional Field Sales – Kasper Ibsen, fra Carlsberg, har i den forbindelse sat lidt ord på samarbejdet og forventningerne hertil.

Hvem er Carlsberg?
Carlsberg blev grundlagt 1847 på Valby Bakke af brygger J.C Jacobsen, med en klar vision, hvor vi stræber efter perfektion hver dag. Vi stræber efter at brygge bedre øl. Øl der står i hjertet af de øjeblikke, der bringer folk sammen. Vi stiller os ikke tilfredse med kortsigtede løsninger og gevinst, når vi kan bidrage til en bedre fremtid for os alle. Carlsberg er i dag landets største bryggeri, og er det tredje største bryggeri i verden. Vi arbejder grundlæggende efter vores formål som er: Brewing for a better today & tomorrow.

Hvorfor er I blevet partner i Ajax København og hvad jeres forventninger til det fremadrettet samarbejde?
Vi tror på Ajax, og den udvikling klubben er i gang med, men først og fremmest er det et partnerskab, der ligger vores hjerte nær, fordi Ajax og Carlsberg er tæt forbundet via forankringen i lokalområdet. Vi håber derfor samarbejdet med Ajax København kan skabe en god og tæt forbindelse til fansene, lokalområdet og de mange udøver i Ajax København.

Hvad ser I frem mod og hvad vil I gerne bidrage til?
Som nævnt blev Carlsberg grundlagt på Valby Bakke i 1847 af brygger J. C. Jacobsen og Ajax København blev stiftet 1934 og har lige siden holdt til på Vesterbro. Vi glæder os derfor over, at tage hul på samarbejdet, med udgangspunkt i den fælles unikke historie og rødderne solidt plantet i vores lokalområde, og har til målsætning at sikre et bredt kendskab til Carlsberg og Ajax København, som er til glæde for fansene, lokalområdet og for arbejdet med at tiltrække øvrige partnere.

Vi er fra Ajax Københavns side rigtig glade for at have fået Carlsberg med ombord og ser frem til samarbejdet. Det er en spændende tid vi sammen går i møde og dette partnerskab er som Kasper beskriver, et helt rigtigt match.

For yderligere information, kontakt direktør for AJAX København 1. herrer, Daniel Svensson.