Ajax tabte lokalderby efter flot indsats

9. november 2017

Ajax København – København Håndbold 23-34 (11-13)

Ajax København målscorere: Isabella Jakobsen 4, Simone Pedersen 3, Cecilie Specht 3, Ida-Marie Dahl 3, Anne Tolstrup Petersen 2, Eva Bjørk Davidsdottir 2, Anna Grundtvig 2, Stine Jørgensen 1, Kathrine Kubicki 1, Stine Nørklit Lønborg 1, Nikoline Brøns 1.

Tilskuere: 626

Cheftræner Dennis Bo Jensen ser her tilbage på kampen.

40 gode minutter rakte ikke mod topholdet

Igår var vi oppe imod vores naboer fra Frederiksberg. På forhånd vidste vi, at det ville blive en stor mundfuld.
I de første 40 minutter af kampen spiller vi noget af det bedste, vi har gjort som hold. Vi står stærkt i forsvaret, hvor vi får ramt København spillerne, samtidig formår vi at spille klogt i angrebet og minimere antallet af tekniske fejl.
I de sidste 20 minutter løber kræfterne op, og København viser klassen og vinder komfortabelt. På en aften, hvor vi egentlig føler vi er godt med i 40 minutter er det ekstra ærgerligt at stå tilbage med et 11 måls nederlag. Men der er ingen tvivl om, at hvis vi kan videreføre det gode spil fra de første 40 minutter, så skal vi nok få point på kontoen.

Vi klør på inden det sidste opgør før VM-pausen, hvor den står på en kort udebanetur til Nykøbing Falster.

Jeg vil gerne på holdets vegne takke for den fantastiske opbakning, på en aften hvor vi kan samle så mange medlemmer i hallen, er jeg stolt af at være en del af Ajax København.