Ajax vs. Voel i ord og tal

5. september 2019

Vi kan slet ikke få armene ned efter gårdagens flotte sejr over Silkeborg-Voel. En propfyldt Bavnehøj Arena, hjalp damerne til to vigtige point!

Kampens indledning var præget af en masse fejl og manglende skarphed. Begge hold stod stærkt i defensiven, hvor bl.a  Louise Egestorp fik en fremragende start. Midtvejs i halvlegen havde Egestorp snuppet hele 3 straffekast, og det gav den første 6-målsføring ved 10-4. Holdene skiftede mål de sidste 15 minutter, men gæsterne fik smidt de sidste 2 mål ind inden puden, og Ajax var derfor “kun” foran med 15-12 efter de første 30 minutter.

Damerne fik en fremragende start på 2.halvleg, sammen med en solid defensiv og en sprudlende kontrafase, fik vi igen opbygget en 6-målsføring med små 20 minutter igen. Det lignede en overraskende storsejr til vores piger. Gæsterne tog herefter en Time-out, og hvad cheftræner, Jakob Andreasen fik sagt til sine piger, vides ikke, men det hjalp. På få minutter havde gæsterne ædt en stor del af forspringet og fik reduceret til -1 med 15 minutter igen. Herfra bølgede kampen frem og tilbage – dog med Ajax med et lille forspring. Efter en 4-målsføring kort tid før slut, fik gæsterne igen reduceret til -1, og der ventede derfor en nervepirrende afslutning. Den udeblev dog. Hertil var damerne et skridt foran gæsterne, og fik afgjort kampen og fik sikret dig en flot 28-25 sejr!

Cheftræner Dennis Bo Jensen, var naturligvis en tilfreds mand efter sejren:

Jeg synes, at vi spiller en rigtig fin kamp. Vi vidste, at det var altafgørende, at vi kunne få kampen afviklet på vores præmisser, og her var spillerne særligt dygtige igår. Det var fedt at se alle byder ind. Det er klart, der er stadig flere ting som vi kan og skal forbedre, men at få slettet nullet på kontoen er bare en dejlig forløsning”, siger Dennis Bo.