Ajax’s damer i ny jagt på point mod Ringkøbing

21. september 2017

Ringkøbing- AJAX København 22/9, Green Sports Arena, Ringkøbing klokken 19.00.

Damerne fortsætter jagten på point på udebane i Ringkøbing.

På fredag tager vores ligadamer den lange rejse til Ringkøbing, hvor der venter et hjemmehold, der er kommet fornuftigt fra land i HTH GO Ligaen. Ringkøbing fik sidste weekend deres første point mod Aarhus United i en kamp, hvor Ringkøbing dominerede og førte 22-16 med 13 minutter igen. Efter en skarp slutspurt fik Aarhus dog hevet det ene point hjem, og Ringkøbing må have stået med en følelse af både stolthed og skuffelse efter et vigtigt point, der burde have været to.

Helt så tæt på modstanderne har AJAX pigerne ikke været endnu, men der har været masser af positive elementer i alle tre kampe at bygge videre på. Især Pernille Kristensen og Sarah Nørklit Lønborg i målet har været rigtig gode. I angrebet er især Isabella Fazekas Jacobsen og Ida-Marie Moesgaard Dahl tjekket ind med 12 mål hver. Ringkøbing er et hold, der efterhånden er ekspert i at blive nr. 11 og derefter overleve i ligaen gennem kvalspillet. Tætte kampe mod Randers HK og Aarhus United tyder dog på Ringkøbing hellere vil kigge op end ned, kampen mod AJAX skal gerne være deres afsæt til det. Omvendt er kampen AJAX’ mulighed for at se op i tabellen og tage 2 meget vigtige point i jagten på at undgå kvalspil efter sæsonen.

Ringkøbing har tidligere været AJAX’ onde ånd i kvalspillet til ligaen i flere år i træk, hvor tidligere AJAX-keeper Natasja Clausen har været stærk i målet. Forhåbentlig bærer gensynet med hende og Ringkøbing mere frugt denne gang, når holdene for første gang mødes i HTH GO Ligaen.

Isabella Fazekas Jakobsen mod FCM

Vi ønsker alle en god kamp og håber at se nogle AJAX-supportere i Green Sports Arena. Vi tør godt love, at vi vil gøre alt for at sætte de første point på kontoen!

Husk at du i morgen ved middagstid kan læse cheftræner Jesper Matthiesens optakt til kampen.