Alsidigt makkerpar forlænger med Ajax København

27. juni 2020

Pressemeddelelse d. 27/06/2020

Dobbelt op på vigtige forlængelser på højre back

Med stor entusiasme kan vi i Ajax København, præsentere at vi har forlænget aftalerne med både Cecilie Specht og Louisa Mittet forud for 2020/2021 sæsonen.

Cecilie Specht vendte forud for forgange sæson hjem til Ajax København, efter en afstikker til svenske Skövde HF, og Louisa Mittet havde sin første sæson i Ajax, samt første sæson landets fornemmeste række.
Højreback-duoen der i forrige sæson, samlet stod for hele 83 scoringer, er klar til endnu engang at udgøre makkerpar i Ajax.
Vi har spurgt både Cecilie og Louisa ind til deres forventninger til kommende sæson, både for dem selv personligt, og for holdet som helhed.

Cecilie Specht om kommende sæson:
Mine forventninger til den kommende sæson er, at vi fortsat kommer til at være et af de hold der kan tage point fra alle. Det har været super fedt i forrige sæson, at have en form for “joker”-rolle i ligaen, og kunne vise at man ikke bare kommer til Bavnehøj Arena og vinder.
En af grundene til at, jeg sagde ja til at komme tilbage til Ajax sidste år, var blandt andet at vi har en helt speciel form for sammenhold. Det glæder jeg mig altid til at være en del af!
Mine forventninger til mig selv er at jeg bliver ved med at præstere, og i samarbejde med trænerne, lægger flere lag på mit spil. Jeg glæder mig til at spille kampe i Bavnehøj igen, og håber at der er endnu flere der vil komme og støtte os i den kommende sæson, når hele Covid-19 situationen forhåbentlig snart normaliseres

Louisa Mittet siger således:
Det bliver mega fedt med en ny og spændende sæson i ligaen. Jeg håber og tror, at vi kan gøre det mindst lige så godt som forrige sæson og forhåbentligt endnu bedre.
Efter min første sæson i ligaen satser jeg på at kunne lægge et ekstra lag på mit spil og forbedre samspillet med mine holdkammerater. Vi har heldigvis en stor kontinuitet i truppen, så vi kan bygge videre på det gode fundament.
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang efter sommerpausen!

Direktør for Ajax København ligadamer, Mathias Berg, siger således om forlængelserne af de to højrebacks: ”Jeg går rundt med armene i vejret! Specht og Mittet supplerer hinanden virkelig godt og har åbenlyst forskellige spidskompetencer. Det er lykkes rigtig godt i den forgangne sæson, at sætte deres forskellige kvaliteter i spil og jeg har derfor store forventninger til makkerparret i den kommende sæson. Foruden det sportslige, så studerer Specht og Mittet begge to ved siden af håndbolden og vi er i Ajax glade og stolte over, at vi kan tilbyde et seriøst håndboldliga-miljø her i København, hvor det er muligt at kombinere elitesport og uddannelse.”

Hvis ellers hans arme er kommet ned, så kan spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com

Cecilie Specht

Louisa Mittet