Andreas Hylleberg skifter til TM Tønder

8. januar 2021

Ajax København kan i dag offentliggøre, at når indeværende sæson slutter, skifter Andreas Hylleberg til TM Tønder.

Den 20årige venstreback, der siden sine ungdomsår har været en del af seniorholdet, tager efter denne sæson hul på et nyt kapitel og forsætter karrieren i Tønder.
Om sin tid i Ajax København og sit forestående skifte, siger hovedpersonen således:
Jeg kom til Ajax København allerede som 17-årig efter mit ophold på SINE efterskole. Allerede på det tidspunkt startede jeg på seniorholdet som en af de yngste på holdet. Jeg har været rigtig glad for at spille i Ajax de sidste 4 års tid. Min tid i Ajax har dog også i perioder været en smule turbulent, både håndboldmæssigt, men også på det sociale plan.
Ajax har været en rigtig god klub for mig, både socialt og har et setup, der selvfølgelig har udviklet mig meget som håndboldspiller! Derudover er der selvfølgelig også alle de søde mennesker omkring klubben såsom supporterne, og spillerne på holdet, som det selvfølgelig bliver svært at sige farvel til. Men nu er det blevet tid til luftforandring. Jeg vender tilbage til det jyske og bliver en del af TM Tønders unge mandskab, som jeg ser rigtig meget frem til at tørne ud for de næste sæsoner
.
Tak for denne gang og tak for alt Ajax!”.

Direktør for Ajax København Herrer, Daniel Svensson, siger om Hylles skifte:
Andreas har haft en rigtig fin udvikling i Ajax København i løbet af de seneste par år og flyttet sit niveau fint. Andreas er ung, og det er ret tydeligt, at der er et stort potentiale der venter på at blive forløst. Det skal der nogle gange et skift af rammer til, for at få sat skub i. Derfor ser jeg det som et rigtig godt tidspunkt for Andreas, at prøve noget nyt og komme lidt ud af sin ”comfortzone”.
Der skal lyde en stor tak til Andreas for tiden og indsatsen i Ajax København og et held og lykke videre frem.
Personligt ser jeg frem til at følge hans videre udvikling.”

Fra hele Ajax København skal der lyde et stort held og lykke og et endnu større tak for indsatsen til Hylle.
Indtil skiftet til Tønder bliver en realitet, glæder vi os over at han gør sæsonen færdig i København med resten af herrerne.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson, på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995