Anne Mette Hansen – årets Talent i dansk kvindehåndbold og årets spiller i 1. division

28. april 2014

Af Jesper Berg

Der er sket rigtig mange flotte ting hos Ajax Københavns Damer i denne sæson, og her på falderebet napper vi lige to highlights mere, nemlig at Anne Mette Hansen – AM – er blevet kåret af Håndboldspillerforeningen til Årets Talent i Dansk Kvindehåndbold med 43,8% af stemmerne og til Årets Spiller i 1. Division Kvinder med markante 76,8% af stemmerne.

Vi kan kun ønske AM tillykke med kåringerne. Det er virkelig flot gået. Også tillykke til Ajax København som klub.

I forbindelse med vores kamp mod HC Odense konstaterede vi, at vi er rigtig stolte af at have været med til at udvikle AM fra en ranglet provinspige til fuldvoksen landsholdsspiller på de 4 år, som AM har været i Ajax København. Det er stærkt arbejde af de trænere, som har formet og produktudviklet. Det var heller ikke gået uden de medspillere, som har været med til at gøre AM god, men som også er blevet meget bedre i samarbejdet med AM.

Det var dog ikke blevet til noget på nær dette niveau uden det vigtigste – AM og den hun er – det er den største del af hemmeligheden. Stor tiltro til egne evner og samtidig stor ydmyghed overfor andre – en nøglespiller og en holdspiller i samme person. Fantastisk komplet især når man tager dåbsattesten i betragtning.

Vi skal nu slippe AM. Fair nok – det er det rigtige for alle parter, der hvor alle er nu. Det bliver spændende at følge dig i ligaen, og selv om vi ikke kom op i denne sæson, så kan det jo være, at vi går hele vejen næste sæson. Lad os se.

Held og lykke fremover AM!