Anne Tolstrup skifter til København Håndbold

13. juli 2020

I sportens verden går tingene nogle gange meget hurtigt. For over en måned siden kunne vi i Ajax København med stor entusiasme offentliggøre, at vi havde forlænget vores aftale med vores højrefløj, Anne Tolstrup Petersen.
I dag kan vi så med en stor portion vemod, men også masser en vis stolthed, offentliggøre at Anne skifter Ajax København ud med Frederiksberg og København Håndbold.

Anne har været i klubben siden 2017, og har derfor været med på hele Ajax’ liga-rejse. Det er naturligvis rigtig ærgerligt at skulle gå af med en spiller med det niveau som Anne besidder. Et niveau som kun er blevet højere år efter år, et niveau som også har medført adskillige optrædener på HTH Ligaens ’Rundens hold’. Når vi foruden vemod også føler stolthed, er det af den årsag, at vi i Ajax København endnu engang er lykkedes med at udvikle et ungt talent som Anne, og dermed give hende muligheden for at forfølge drømmen om at spille i den absolutte top af dansk håndbold.

Om sit farvel til Ajax København, siger Anne selv:
Efter tre helt særlige sæsoner i Ajax er det nu blevet tid til et farvel for mit vedkommende – i denne omgang. Jeg har nydt mine tre sæsoner her, hvor jeg har udviklet mig sindssygt meget både sportsligt og personligt. Alle fra medspillere, til stab, til folk omkring klubben vil blive savnet. Den særlige ånd og det sociale sammenhold i Ajax, samtidigt med muligheden for, at jeg har kunne passe mit studie ved siden af håndbolden, gør mine tre år til noget helt specielt.
Men nu hvor muligheden for at prøve mig af på øverste hylde er en realitet, er jeg nødt til at gribe den, også selvom dette betyder, at jeg ikke skal løbe på banen med Ajax-pigerne i denne sæson alligevel.”.

Direktør for Ajax Københavns damer, Mathias Berg, siger således om afskeden med Anne:
Det er naturligvis utrolig ærgerligt at sige farvel til en spiller som Anne, men det er jo også en situation vi hele tiden har kalkuleret med. Anne har vist et virkelig højt niveau, særligt de seneste to sæsoner og jeg er derfor ikke overrasket. Heldigvis er vi i Ajax København dygtige til at give plads, tid og ansvar til vores talenter og jeg er derfor helt tryg ved at både trup og trænere er klar til håndterer den nye situation. Derudover ser vi selvfølgelig på om der skal findes en erstatning for Anne. Jeg glæder mig som et lille barn til opstart i eftermiddag (mandag d. 13/7) og ikke mindst til at invitere vores trofaste partnere, støtter, frivillige og alle de andre håndboldglade mennesker til bold i Bavne igen”.

Fra hele Ajax København skal der naturligvis lyde en kæmpe tak til Anne, for et fremragende stykke arbejde over de seneste tre sæsoner, og et held og lykke fremover!

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk