Arbejdssejr til Herrerne i fredagens hjemmekamp

10. februar 2019

AJAX København – HC Odense Herrer: 33-29 (15-14)
Fredag d. 8. februar 2019

Det blev nøjagtig ligeså vanskeligt som forventet, da vi foran næsten 400 tilskuere tog imod Odense, i en kamp, som der ikke var nogen tvivl om, at vi var favoritter i. Men vi havde en lille mistanke og formodning om, at Odense kom og spillede frit, da de ikke havde noget pres, men havde udtalt inden kampen, at det var bonuspoint såfremt de fik noget med fra København.
De fik dog ikke point med hjem, men ikke nok med, at Odense spillede deres chance, så gik de benhårdt efter point, og de spillede en flot kamp langt hen ad vejen, og vi skulle virkelig finde vores bedste fighteregenskaber frem, før vi til sidst kunne stå med en smal sejr på 4 mål.

Starten på kampen stod Odense helt for, og der gik næsten 8 minutter før vi kom på tavlen til stillingen 1-3, og det var generelt i første halvleg, at vi var for stillestående i angrebet, ikke direkte nok, og forsvarsmæssigt var vi alt for passive og usammenhængende, og første halvleg endte heldigvis alligevel med, at vi kunne gå til pause foran 15-14, da vi fik lidt mere struktur på det hele i løbet af halvlegen.

Vi fik en god snak i pausen, og alligevel var det Odense, som lavede de to første mål, og så var vi igen bagud, og der var ingen tvivl om, det ville blive en fight gennem hele anden halvleg. Vi havde dog teten det meste af tiden, men vi kunne på ingen måde få slået et afgørende hul til Odense. Men spillerne bevarede roen, de kæmpede og selvom vi aldrig fandt rigtigt fodfæste i vores forsvar, så var vores angreb meget fornuftigt, og vi kom til mange chancer i den ende af banen.

Vi fik slået et lille hul ved 27-24, og håbede på, at det kunne give lidt ro, men en hurtig scoring af Odense, med en efterfølgende udvisning til os gjorde, at vi kort efter igen var lige ved 27-27.
Endnu engang fik vi slået hul på tre scoringer til 30-27, og denne gang blev der holdt fast og vi øgede til 33-28 og sejren var hjemme.

Det var 2 vigtige point vi fik på kontoen, efter en indsats som til tider måske ikke var vores bedste, men meget positivt at kunne vinde alligevel mod et indædt kæmpende og til tider meget flot spillende Odense mandskab.

Nu venter topholdet Tønder hjemme i Bavnehøj Arena tirsdag aften, og vi håber virkelig på, at så mange som muligt kan finde vejen forbi hallen, således at spillerne kan få den maksimale opbakning til denne svære opgave!