Aumento Advokatfirma indgår 3-årig aftale

23. april 2015

Det er med stor glæde at Ajax København igen i dag kan præsentere en ny partner i vores erhvervsnetværk. Aumento Advokatfirma vil de næste tre år være en del af Ajax København erhvervsnetværk.

Anja Linde, Advokat og partner i Aumento Advokatfirma udtaler: “Ajax Københavns erhvervsnetværk er det oplagte valg for mig. Jeg glæder mig rigtigt meget til både at deltage i det spændende erhvervsnetværk, men i særdeleshed også til at støtte klubben. Som tidligere spiller – og indtil for nylig – også træner i klubben, er det naturligt for mig at gå aktivt ind i Ajax Københavns spændende erhvervsnetværk, og støtte klubben den vej. Desuden forventer jeg mig meget af næste sæson, såvel på det sportslige, som på det forretningsmæssige og netværksmæssige plan“.

Lille logo GROEN

Mikkel Frid, Kommerciel ansvarlig Ajax København siger om aftalen: “Vi arbejder hårdt hver eneste dag på at tilknytte nye partnere i Ajax København og vi er meget glade for at Aumento Advokatfirma ønsker at indtræde som aktiv partner i vores erhvervsnetværk. At det samtidig er en tidligere spiller og træner i klubben gør os kun endnu gladere og fortæller os at vi gør det rigtige i klubben. Vi kender Anja Linde godt i klubben og ved hun har et stort drive og hun vil gå ind i vores netværk med en stor energi som uden tvivl vil have en positiv afsmittende effekt på alle. Vi glæder os til de næste tre år med Aumento Advokatfirma“.

Som en del af aftalen vil Aumento Advokatfirma gennemgå vores samarbejdsaftaler og kontrakter og tilpasse dem hvis nødvendigt.

Har du spørgsmål vedr. mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102