Balslev forlænger med Ajax København

19. maj 2015

Balslev Rådgivende Ingeniører er i dag blevet enige med Ajax København om ikke blot en forlængelse, men også et større engagement og bakker således op om vores talentarbejde og Ajax København 1. herrer, ligesom en lang række andre partnere har gjort det over de seneste uger.

Hos Balslev Rådgivende Ingeniører er vi glade for at forlænge vores aftale med Ajax København, og vi glæder os til at tage hul på endnu en sæson med masser af god håndbold. Ajax København har i mange år gjort rigtig meget godt for de unge håndboldspillere i København. Ikke kun i forhold til udvikling af talent, men i lige så høj grad på det sociale område. Det støtter vi i Balslev gerne op om. Vi har nemlig samme princip i vores virksomhed – de gode kompetencer og talent skal plejes, men samtidig skal det selvfølgelig også være sjovt at gå på arbejde“, udtaler Adm. Direktør Bo Memhave.

SmaaKlister-Balslev

Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig Ajax København siger om den nye aftale: “Med fare for at gentage mig selv, så er vi meget glade og stolte over at Balslev forlænger med Ajax København, men jeg glæder mig i særdeleshed over at Balslev samtidig øger sit engagement. Det er endnu en partner som tydeligt bakker op om det store arbejde der bliver udført både omkring talentudvikling, men også vores projekt omkring Ajax København 1. herrer“.

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102