Bambusa Kvindeligaen samler en kvart million ind til Støt Brysterne!

26. oktober 2020
(Artikel fra Tophåndbold Kvinder)
Klubberne i Bambusa Kvindeligaen støtter brysterne med en kvart million kroner.
For 17 dage siden lød startskuddet til en opmærksomheds-og indsamlingskampagne blandt klubberne og spillerne i Bambusa Kvindeligaen, der havde til formål at øge fokus på kampen mod cancer og at skaffe en kvart million kroner til Støt Brysterne.
Begge dele af missionen er nu lykkedes med dels en masse afviklede kampe med kæmpe fokus på, at spillerne spillede i lyserøde strømper og dels en kvart million indsamlede Støt Brysterne-kroner.
En glad “Mulle” fra Nykøbing Falster Håndbold sætter ord på.
-Da vi hørte om initiativet med at spille i lyserøde strømper og indsamle penge til fordel for Støt Brysterne her i oktober, var der ikke meget betænkningstid. Det skulle vi selvfølgelig være med til, og det er så fedt, at vi har nået en kvart million, og at det er alle spillerne i ligaen, der er gået all-in på det.
Divisionsforeningen Håndbold og Kvindeligaens nye hovedsponsor Bambusa har stået bag initiativet, der naturligt havde sit udløb i dag med det store Knæk-Cancer Tv-show på TV 2. Samlet lykkedes det klubberne at skaffe 201.300 kr., og så rundede Bambusa ved direktør Håvard Gundersen beløbet op til den kvarte million.
TAK FOR HJÆLPEN!