Benhård streg-duo forlænger med Ajax København

Simone og Sofie bliver hængende lidt endnu

Ajax København kan med stor begejstring offentliggøre, at begge vores dygtige stregspillere, Simone Monsrud Pedersen & Sofie Bardrum, også i næste sæson vil være at finde i ligatruppen.

Forlængelsen af de to stregspillere, der i forgangne sæson tilsammen har stået for 71 scoringer, sikrer en kontinuitet i truppen, der er en væsentlighed for igen at gøre sig gældende i ligaen. Det er to stregspillere der supplerer hinanden godt, er ’tovejsspillere’ og som leverer en gedigen portion muskler og fight i alle dueller i alle kampe.

Adspurgt til hvad pigerne glæder sig mest til vil næste sæson, lyder svarene således: Simone: ”Efter en lang håndboldpause tror jeg vi alle brænder for at komme tilbage på halgulvet. Jeg ser frem til endnu et års udvikling, både personligt og for holdet, hvilket i sidste ende skal munde ud i endnu flere sejre.

Sofie: ”Jeg glæder mig åbenlyst mest til at kunne stå på banen og træne sammen med damerne igen. Glæden vil være stor, men jeg er heller ikke i tvivl om det kommer til at være en af hårdeste opstarter vi længe har haft og vil komme til at opleve. Trods et solidt træningsprogram, vi har fået af vores styrketræner; Lars, vil håndbold altid være noget helt andet. Der vil være ømme låbasser, og muligvis en vabel eller to. Jeg glæder mig til at kunne arbejde videre med mine individuelle kompetencer, men i den grad også holdets. Jeg har en stor optimisme og tro på, at vores hold igen vil overraske og vise vores værd i ligaen.”

Vi har naturligvis også spurgt ind til pigernes forventningerne til den kommende sæson. Sofie svarer hertil: ”Mine forventninger til den kommende sæson er, at vi lægger på fra de solide byggesten der er blevet fundamentet for Ajax Københavns liga damer.” Hvortil Simone supplerer: ”Nu er vi efterhånden et etableret hold i ligaen, og de andre hold må forvente kamp til stregen når de møder os. Vi har før bevist at vi kan slå top 3 hold, så jeg ser frem til endnu en sæson med gode præstationer.”

Om forlængelsen af de to stregspillere, siger direktør Mathias Berg: ”Det er så vigtigt! Efter at Sofie fik spoleret sin første sæson hos os med en skade der kostede anden halvdel, har hun i år vist hvilken fantastisk fysik hun besidder og vi er blevet bedre til at udnytte hendes kvaliteter især i angrebsspillet. Det har betydet meget for holdet og jeg ser kun Sofies udvikling gå én vej, absolut op. Simone har spillet 50-55 minutter i næsten alle kampe siden vi rykkede i ligaen. Hun dækker 3´er og er en af dem man godt kan slå sig lidt på, da hun spiller med stor fysik. Simone har samtidig udviklet sit angrebsspil og er alt i alt bare et helt centralt omdrejningspunkt på holdet.

Man skal jo ikke være professor for at gennemskue, at en forlængelse med to så dygtige og fysisk stærke stregspillere er en kæmpe fjer i hatten for mig og det giver god tro på fremtiden”

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com.

Simone Monsrud Pedersen

Sofie Bardrum