Bjørnen vender hjem til AJAX København

28. maj 2020

Venstrefløjen og AJAX-drengen 21-årige Rasmus Bjørn vender hjem til  AJAX København.

”Jeg har spillet i AJAX København hele mit liv, men for lidt spilletid gjorde, at jeg sagde ja til at spille og udvikle mig én sæson i Stadion. I Stadion, som er en virkelig ambitiøs klub, har jeg i den grad fået min håndbold- og spilleglæde tilbage. Der skal derfor lyde en stor tak til Thomas, Torben og alle drengene i Stadion.” fortæller den 21-årige fløjspiller.

AJAX København annoncerede tilbage i december måned 2019, at det nye trænerteam fra sæsonen 2020/2021 kommer til at bestå af cheftræner Mathias Albrektsen som kommer til fra herreliga klubben GOG og assistenttræner bliver områdelederen for talenttræningen på herresiden i Østdanmark, Martin Holmgaard Pedersen.

”Da Daniel Svensson i slutningen af denne sæson kontaktede mig, og fortalte mig om klubbens nye set up og ikke mindst hørte om det nye trænerteam, syntes jeg det lød vildt spændende, med en ny model for at gøre AJAX København til den storklub, som jeg synes klubben er.

Jeg har sagt ja til at spille i AJAX København de næste to sæsoner, og Jeg vil i den grad gå forrest til både træning og i kampene. Men også i arbejdet på og uden for banen for så vi kan skabe nogle store resultater.

Jeg er glad for at være tilbage, og jeg glæder mig især til igen, at være sammen med mine holdkammerater og alle omkring holdet.” slutter Rasmus Bjørn.

Direktør for AJAX København 1. herrer, Daniel Svensson glæder sig over at Rasmus Bjørn kommer hjem:

”Jeg er utroligt glad for at få Rasmus Bjørn hjem til AJAX København. Der ligger er stort potientiale i Rasmus som jeg er sikker på nok skal blive forløst hos os og med kyndig vejledning og træning af vores nye trænerteam, Mathias Albrektsen og Martin Holmgaard.

Ikke nok med at Rasmus er en rigtig klubmand og en AJAX-dreng, så har han også den passion og træningsiver som vi vægter højt. Jeg er sikker på, at det bliver en succes for både AJAX København og Rasmus Bjørn er være forenet igen.”

Rasmus Bjørn har underskrevet en to-årig aftale med AJAX København 1. division herrer.

For yderligere information, kontakt direktør for AJAX København 1. herrer, Daniel Svensson.