Bliv frivillig i Danmarks største håndboldklub

27. januar 2022

Ajax København, der har base i Københavns Sydhavn, er målt på medlemsantal Danmarks største håndboldklub, og vi mangler hænder til vores lille cafeteria.

I hjertet af Sydhavnen ligger Bavnehøj Idrætsanlæg og vores gamle, men smukke på sin helt egen måde, idrætshal, Bavnehøj Hallen. Udover at, vi i Ajax København holder til i hallen og benytter vores cafeteria, deler vi idrætsanlægget med både en fodboldklub, volleyball, boksning og kickboxing, futsal og andre. Med andre ord – der er masser af aktivitet i og omkring Bavnehøj Hallen.

Arbejdet består i alt sin enkelthed i betjening af cafeteriet, hvad end der betjening kasseapparatet, servering af kaffe eller pomfritter eller lign.
Som udgangspunkt drejer det sig primært om eftermiddage og aftener i hverdagene, men også med enkelte dage i weekenderne.

Så hvis du kunne tænke dig at blive en del af et unikt fællesskab i Danmarks største og en af landets ældste håndboldklubber, samt være med til at gøre en forskel for en masse idrætsglade børn og unge, hører vi meget gerne fra dig!

Send din ansøgning på mail til formand@ajax.dk. Eventuelle spørgsmål kan ligeledes rettes til Administrativ Leder og formand i Ajax København, Flemming Thomsen, på 22 74 72 28.